3900 din.--Proslava rođendana za decu+ party program --Rođendaonica SMILE--Prvomajska 2--Bul. Patrijarha Pavla!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 3900 din umesto redovne cene od 6000 din. za proslavu rođendana za decu u “SMILE “ , Prvomajska 2 zgrada uz Bul. Patrijarha Pavla Novi Sad radnim danima i vikendom!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Jedan vaučer važi za  jedan rođendan za do 30-oro dece u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, pozivnice, pinjata, čaše, tanjire, viljuške i salvete.
  • Radno vreme: (pon-NED) od 10h do 21h,
  • Prostor za društvo roditelja do 30 odraslih osoba ,
  • Tel. za informacije i rezervacije termina 060/0503429  www,smilerodjendaonica.com
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.05.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.05.2017.

3900 din
Redovna cena : 6000 din

Ušteda : 2100 din

Popust : 35 %

Preuzeto : 4 kom

3900 din umesto redovne cene od 6000 din. za proslavu rođendana za decu u “SMILE “ , Prvomajska 2 zgrada uz Bul. Patrijarha Pavla Novi Sad radnim danima i vikendom!

   3900 din umesto redovne cene od 6000 din. za proslavu rođendana za decu uzrasta 1-12 god. u “SMILE “ Prvomajska 2 zgrada uz Bul. Patrijarha Pavla pon-ned. 13h do 21h i obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 30-oro dece u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, pozivnice, pinjata, čaše, tanjire, viljuške i salvete.

Roditelji mogu za svoje društvo doneti piće i hranu.

   Da biste zaista uživali u proslavi rođendana Vaših najmilijih i da Vas oko svih sitnih detalja ne hvata nervoza, organizaciju ove godine prepustite rođendaonici "SMILE" jer oni imaju tim koji će Vam pružiti savršen rođendan. Uz vaučer dobijate i organizaciju kompletnog rođendanskog  programa za vaše klince i klinceze, 2 sata sjajne zabave i divnih iznenađenja za klince bilo kog uzrasta!

  Prostor u dečijoj igraonici “SMILE“ sastoji se iz dva dela. Deo za decu i drugi deo za odrasle sa pogledom na decu , u kome  mame i tate mogu u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

www,smilerodjendaonica.com

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


SMILE rođendaonica

Prvomajska 2 , 21000 Novi Sad



Прикажи Club Stars rođendaonica на већој мапи


Prvomajska 2, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI