Test intolerancije na LAKTOZU u Lin Lab Laboratoriji, Bulevar Cara Lazara 108 !!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1200 din umesto 2400 din. za test intolerancije na LAKTOZU u „Lin Lab Laboratoriji” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju,
  • Test na intolaranciju na LAKTOZU se određuje iz venske krvi, krv se vadi  u jutarnjim časovima, na prazan zeludac 
  • Radno vreme: pon-pet 07.30-18h; subota 08-13h,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Vaučer važi do: 30.12.2023.

1200 din
Cena pre popusta : 2400 din

Ušteda : 1200 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 7 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1200 din umesto 2400 din. za test intolerancije na LAKTOZU !

 Test intolerancije na LAKTOZU putem biohemijske analize krvi u „Lin Lab Laboratoriji” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad!

Medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu prvenstveno je mikrobiološka laboratorija, ali se u njoj rade i sve druge analize. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na Limanu 4, prekoputa kula. Karakteristika ove medicinske laboratorije je činjenica da laboratoriju vodi i sa pacijentima radi lekar mikrobiolog. Samim tim, možete dobiti i konsultaciju i savet lekara za problem koji imate ili tumačenje rezultata.  Osoblje je izuzetno ljubazno, a cilj im je da se pacijent prijatno oseća i rado ponovo dođe. Upravo zahvaljujući pažnji osoblja i njihovom odnosu prema pacijentima, čak i brisevi koji važe za bolne, ne bivaju neprijatni!

 

Test na intolaranciju na LAKTOZU se određuje iz venske krvi, krv se vadi  u jutarnjim časovima, na prazan zeludac 

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Lin Lab Laboratorija

Bulevar Cara Lazara 108, 21000 Novi Sad
View Lin Lab Laboratorija in a larger map


Dodatne slike : Lin Lab Laboratorija

Komentari kupaca