AKCIJA--Ordinacijsko beljenje zuba u Stomatološkoj ordinaciji -- Dental Point --Bul. Jovana Dučića 13, Novo naselje!

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 12.000 din. umesto 18.000 din. za Ordinacijsko beljenje zuba + ultrazvučno uklanjanje kamenca + poliranje zuba + pregled i stomatološko savetovanje u stomatološkoj ordinaciji "Dental Point" --Bul. Jovana Dučića 13, Novo naselje (zgrada Pošte kod prodavnice Univerexport) Novi Sad!
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 10-19h, 
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na broj tel. 065 2054 104
  • Vaučer možete proslediti na mail draganapetkovicns@gmail.com i nije ga potrebno štampati
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2023.
12000 din
Cena pre popusta : 18000 din

Ušteda : 6000 din

Popust : 33 %

Preuzeto : 6 kom

PONUDA JE ISTEKLA

12.000 din. umesto 18.000 din. za Ordinacijsko beljenje zuba + ultrazvučno uklanjanje kamenca + poliranje zuba + pregled i stomatološko savetovanje u stomatološkoj ordinaciji "Dental Point" --Bul. Jovana Dučića 13, Novo naselje (zgrada Pošte kod prodavnice Univerexport) Novi Sad!!
 
 
U stomatološkoj ordinaciji DENTAL POINT dobićete detaljan pregled zuba, savet o pravilnom održavanju higijene usta i zuba nakon izbeljivanja kako bi blistav osmeh zadržali što duži period.
 
Izbeljivanje zuba je izuzetno popularan tretman kojim dobijate do tri nijanse svetlije zube.
 
Pre tretmana vršimo uklanjanje tvrdih i mekih naslaga kako bi gel za izbeljivanje mogao ravnomerno da se nanese na sve potrebne površine zuba. Zatim izolujemo i zaštitimo meka tkiva , a nakon tretmana beljenja nanosimo protektivni gel na sve beljenje površine.
 
Rezultati su vidljivi odmah!
 
Napomena:
Ova stomatološka intervencija je bezbedna i neškodljiva ukoliko se obavlja od strane obučenog i stručnog lica ( doktora stomatologije) u adekvatno opremljenom prostoru i sterilnim instrumentima (stomatološka ordinacija).

  Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u  kvalitet naših usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u našu ordinaciju i po završetku promo prodaje!

http://www.dental-point.rs

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_______________________________


Stomatološka ordinacija Dental-Point

Bulevar Jovana Dučića 13, 21000 Novi Sad


Stomatolog

Vlasnik i osnivač Ordinacije opšte stomatologije, DENTAL POINT, je stomatolog dr Dragana Petković.

Rođena je 24.februara 1975.godine u Sarajevu. Diplomirala je 2002.godine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu na Odseku za stomatologiju a stručni ispit je položila 2003.godine. Udata je, ima troje dece.

Pored obaveznog lekarskog staža ima višegodisnje iskustvo u struci. Ordinaciju je otvorila 2005.godine. Kontinuirano se usavršava na seminarima i kongresima koji se tiču inovacija u različitim oblastima stomatologije.Član je Stomatološke komore Srbije.


Kontakt:

Novi Sad-Bulevar Jovana Dučica 13, Novo Naselje. View Dental point in a larger map


Dodatne slike : Stomatološka ordinacija Dental-Point

Komentari kupaca