Holistička masaža celog tela uljem pomorandže-- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje) SAMO ZA ŽENE

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 990 din.umesto redovne cene od 2000 din.  Holistička masaža celog tela uljem pomorandže. --Kozmetički studio Koala Beauty--Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)!  
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
 • Napomena ponuda važi SAMO ZA ŽENE, 
 • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Radno vreme salona je:
  Pon - Pet 12h-20h
  Sub 12h-20h
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail za 10 min.)!
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.08.2023.
990 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1010 din

Popust : 51 %

Preuzeto : 7 kom

PONUDA JE ISTEKLA

990 Holistična Masaza 45 min. --Studio Koala beauty--Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)!  

 Holistička masaža celog tela uljem pomorandže

  Napomena ponuda važi SAMO ZA ŽENE

  Stres je postao nezaobilazan deo svakodnevnice, ostavlja brojne i ozbiljne posledice. Redovno se suočavamo sa brigama, iscrpljujućim obavezama, kratkim rokovima, stresnim situacijama... Zato su trenuci mira i relaksacije nešto najdragocenije što sebi možemo da priuštimo.            Holistička masaža, u trajanju od 45 minuta, kojom se postiže dubinska relaksacija organizma na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou, radi se u prijatnom i tihom ambijentu, u oazi mira. Masaža se obavlja uz kvalitetno ulje od pomorandže  Koriste se tehnike koje će dati najbolje efekte u ublažavanju tegoba izazvanih stresom i lošim životnim navikama, eliminacije otrova iz organizma, postizanju relaksacije i boljeg raspoloženja.  Holistička masaža namenjena je svima koji žele da se suštinski posvete sebi i svojim potrebama, ostavljajući vreme posle masaže za svoj lični rast i razvoj.  

   Holistička masaža je posebna i izuzetna jer deluje na biće u celini tako što uspostavlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom novou. To je masaža kojom možemo umiriti misli i uvesti se u duboku relaksaciju, što nam je svima potrebno da bismo ublažili posledice savremenog života. 

   Holistička masaža je blaga ali njeno dejstvo je snažnije i dublje nego u tradicionalnim masažama, jer deluje na više nivoa.  Radi se kompletno telo, sto podrazumeva cele noge i listove, ledja, ramena, vrat, ruke i sake.  Kozmetički salon Koala  Na jednom mestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate.  Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na Novom naselju u Novom Sadu, čeka vas oaza mira i lepote.

   Na jednom mestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Posle tretmana ćete se osećati ulepšano, osveženo i preporođeno. Mi smo tu da vas ulepšamo, da izvučemo iz vas najlepše da biste zablistali od glave do pete.  Dobro došli, Vaš kozmetički studio Koala Beauty

Trajanje masaže 45 min.


--Kozmetički studio Koala Beauty--

Vladike Ćirića 15, (Novo naselje) 

Novi Sad!  

 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 


KOZMETIČKI STUDIO KOALA BEAUTY NOVI SAD

Vladike Ćirića 15, 21000 Novi SadVladike Ćirića 15, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO KOALA BEAUTY NOVI SAD

Komentari kupaca