1300 din. za paket briseva za žene (vaginalni, cervikalni, mycroplasma, urea plasma i chlamidia)

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1300 din. umesto 3000 din. za paket briseva za žene (vaginalni, cervikalni, mycroplasma, urea plasma i chlamidia) u laboratoriji Lin Lab, Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad
 • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju,
 • Radno vreme: pon-pet 07.30-18h; subota 08-13h,
 • Obavezno zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,

Vaučer važi do: 30.03.2022.

1300 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1700 din

Popust : 57 %

Preuzeto : 5 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1300 din. umesto 3000 din. za paket briseva za žene (vaginalni, cervikalni, mycroplasma, urea plasma i chlamidia) u laboratoriji Lin Lab, Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad

U ponudi je paket briseva za žene: 

 • vaginalni bris, 
 • cervikalni bris, 
 • mycroplasmu, 
 • urea plasmu, 
 • chlamidia

Sve briseve mozete uzeti u laboratoriji Lin Lab osim cervikalnog brisa koji se mora uzeti od ginekologa.

 

   Medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu prvenstveno je mikrobiološka laboratorija, ali se u njoj rade i sve druge analize. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na Limanu 4, prekoputa kula. Karakteristika ove medicinske laboratorije je činjenica da laboratoriju vodi i sa pacijentima radi lekar mikrobiolog. Samim tim, možete dobiti i konsultaciju i savet lekara za problem koji imate ili tumačenje rezultata.

 

Osoblje je izuzetno ljubazno, a cilj im je da se pacijent prijatno oseća i rado ponovo dođe. Upravo zahvaljujući pažnji osoblja i njihovom odnosu prema pacijentima, čak i brisevi koji važe za bolne, ne budu neprijatni!

Za sve informacije oko pripreme za analizu konsultujte stručno osoblje iz LIN LAB  Laboratorije.

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Lin Lab Laboratorija

Bulevar Cara Lazara 108, 21000 Novi Sad
View Lin Lab Laboratorija in a larger map


Dodatne slike : Lin Lab Laboratorija

Komentari kupaca