### NOVO ### Higijenski treman u kombinaciji sa LED Fototerapijom --

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 4125 din umesto 5500 din za Higijenski treman u kombinaciji sa LED Fototerapijom -- Salon lepote B&B Beauty Loft--Katolička porta 4, Novi Sad!
  • Zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: radnim danima od 09-20h, subotom od 09-18h, nedeljom od 10-17h, ponedeljak neradan dan
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2022.
4125 din
Cena pre popusta : 5500 din

Ušteda : 1375 din

Popust : 25 %

Preuzeto : 0 kom

PONUDA JE ISTEKLA

4125 din umesto 5500 din za Higijenski treman u kombinaciji sa LED Fototerapijom -- Salon lepote B&B Beauty Loft--Katolička porta 4, Novi Sad!
 
 Higijenski treman u kombinaciji sa LED Fototerapijom- LED terapija lica objedinjava svetlo i boje koji peglaju bore, uklanjaju bubuljice i fleke i druge nepravilnosti na licu. Naučno je dokazano da LED svetla koja rade na različitim frekvencijama i prodiru u različite dubine naše kože, blagotvorno deluju na probleme naše kože. Ova metoda nudi pet različitih tretmana u zavisnosti od boje koju koriste, a one su plava, crvena, zelena, žuta i narandžasta, u zavisnosti od problema kože
 
 Higijenski tretman podrazumeva: mehanički piling komedoekspresiju, masažu, limfnu drenažu lica, vrata i dekoltea. Zatim dubinska ozonizacija i dezinfekcija, nakon koje sledi aplikovanje maske, koja je prilagođena tipu Vaše kože, sa ciljem umirivanja kože nakon tertmana, hidratacije, balansiranja rada lojnih žlezda i učvršćivanje.
 
 Tretman traje od 90 do 120 min

Salon lepote B&B Beauty Loft 
Katolička porta 4
Novi Sad
___________________________



Salon lepote B&B Beauty Spot

Katolička porta 4, 21000 Novi Sad



Katolička porta 4, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : Salon lepote B&B Beauty Spot

Komentari kupaca