850 din. Manikir + Gel lak + parafinsko pakovanje- Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 850 din.umesto redovne cene od 2400 din. za Manikir + Gel lak + parafinsko pakovanje  --Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad! 
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.10.2021.
850 din
Cena pre popusta : 2400 din

Ušteda : 1550 din

Popust : 65 %

Preuzeto : 4 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

850 din.umesto redovne cene od 2400 din. za Manikir + Gel lak + parafinsko pakovanje  --Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad!  

Predstavljamo Vam nešto novo u našem salonu što će veoma obradovati pripadnice lepšeg pola. Kada jednom osetite gel lak na svojim noktima, više mu nećete odoleti. Nova tehnologija gel lakova omogućava Vašim noktima da budu negovani, lepi, sjajni i uvek uredni.     Zaboravite svakodnevno lakiranje i uštedite vreme. Vaši nokti će izgledati tanko, prirodno, bez agresivnog turpijanja koje oštećuje nokatnu ploču. Lak će biti postojan čak i do 4 nedelje, zadržavajući sjaj kao i prvog dana. Ako želite da promenite boju Vašeg gel laka, to ćemo Vam uraditi veoma lako, brzo i neinvazivno (15min ) i obojiti Vam nokte u novu željenu boju.

Gel lak ne sadrži supstance koje mogu oštetiti nokatnu ploču, što je veoma bitno za rast i zdrav izgled noktiju. Dugotrajan lak za nokte je dobijen ukrštanjem laka za nokte i gela, a prednost mu je u kombinaciji smola i polimera koji štite prirodne nokte.


Kada jednom probate gel lak, više sebe i svoje nokte nećete moći zamisliti bez njega! Odebrite sebi željenu boju iz palete lakova i budite srećne jer ste za Vaše nokte odabrale ono najbolje- GEL LAK.

Parafinsko pakovanje ruku služi za dubinsku i intenzivnu negu i hidrataciju vaših ruku. Ruke se parafinskim pakovanjem dubinski očiste i hidriraju, što je posebno korisno za one koji su često u dodiru sa vodom ili nekim hemijskim sredstvima.

Ukoliko imate suve i ispucale ruke, ili problem sa zanokticama predlažemo vam tretman ruku parafinskim pakovanjem. Parafinsko pakovanje zagreva ruke, što povoljno deluje i kod osoba koje imaju probleme sa cirkulacijom ili reumom.


 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 


KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Augusta Cesarca 1 , 21000 Novi SadAugusta Cesarca 1, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Komentari kupaca