3950 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk i papa test--Femina--Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3950 din. umesto redovne cene od 6000 din. za Ginekološki pregled, ultrazvuk i papa test u prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije Femina ul.Vase Stajića 20, u Novom Sadu!
  • Preglede obavlja doktorka Branislava Žanić Madžarević!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h, subotom 09-13h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.05.2021.
3950 din
Cena pre popusta : 6000 din

Ušteda : 2050 din

Popust : 34 %

Preuzeto : 12 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

3950 din umesto redovne cene od 6000 din. za Ginekološki pregled, ultrazvuk i papa test u prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije Femina Vase Stajića 20, u Novom Sadu!

   Prevencija bolesti je najlakši put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.

U ginekološkoj ordinaciji “Femina” uz popust od 40% obavićete ginekološki pregled koji obuhvata kompletan ginekološki pregled sa Papanikolau (PAPA) testom i ultrazvučnim pregledom.

 

Pregled ćete završiti za sat vremena, i tada možete da odahnete jer znate da ste obavili važnu stvar za svoje zdravlje

________________________________________

    U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Ginekološka ordinacija Femina

Vase Stajića 20, 21000 Novi SadПрикажи Ginekološka ordinacija Femina на већој мапи


Vase Stajića 20,Novi Sad


Dodatne slike : Ginekološka ordinacija Femina

Komentari kupaca