Tri ručne anticelulit masaže uz pakovanje u termo foliju + dva tretmana GIPSANIH BERMUDA za oblikovanje nogu, zadnjice i stomaka

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA5990 din. umesto redovne cene od 8000 din. za Tri ručne anticelulit masaže uz pakovanje u termo foliju + dva tretmana GIPSANIH BERMUDA za oblikovanje nogu, zadnjice i stomakakozmetičkom salonu "Beauty spot 68", Vase Stajića 8, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09-17h, subotom i nedeljom od 09-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.08.2022.
5990 din
Cena pre popusta : 8000 din

Ušteda : 2010 din

Popust : 25 %

Preuzeto : 2 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 5990 din. umesto redovne cene od 8000 din. za Tri ručne anticelulit masaže uz pakovanje u termo foliju + dva tretmana GIPSANIH BERMUDA za oblikovanje nogu, zadnjice i stomakakozmetičkom salonu "Beauty spot 68", Vase Stajića 8, Novi Sad!

Celulit je masno tkivo koje se skuplja na tačno određenim delovima tela (bedrima, stražnjici, ponekad oko kolena, stomaku). Dugi niz godina stručnjaci iz oblasti medicine bave se istraživanjem kako i zašto celulit nastaje, pored genetskih faktora tu su i hormoni, kao i nekavlitetna ishrana i način života, slabo kretanje i bavljenje sportskim aktivnostima.

Ručna anticelulit masaža je nezamenljiv u borbi sa celulutom i masnim naslagama. Aktivne materije kojima se radi masaža prodiru u kožu i direktno utiču na razgradnju i tvrdog i mekog celulita.

Tretiraju se noge i gluteus.

Tretman traje oko 30 min.

Ponuda obuhvata 5 tretmana

Tretman GIPSANIH BERMUDA 

Ovim fenomenalnim tretmanom može se skinuti čak i ceo konefekcijski broj za 1 tretman, za vrlo kratko vreme (45min).

Aktivne supstance gipsanih bermuda delujući međusobno, učvršćuju kožu, podižu joj tonus, daju elastičnost i što je najbitnije, tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. U toku tretmana tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala i znojenjem se izlučuju, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana! Takođe, podstiče se protok limfe, što dovodi takođe do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Ovim se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom

 

Tretman ima efekat mini saune pri čemu se osobađaju toksini, a povećava se mikrocirkulacija protoka limfe. Duboko detoksinira slojeve koji su zahvaćeni čvrstim cululitom. Koža postaje zategnutija, elastičnija, smanjuje velike obline i zastoj tečnosti u tkivu.

Mislite na celulit na vreme, budite zategnute, izgubite na obimu!

 

 Kozmetički salon "Beauty spot 68", Vase Stajića 8, Novi Sad!


FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON BEAUTY SPOT 68

Doža Đerđa 30, 21000 Novi SadVase Stajića 8, Novi Sad


Dodatne slike : FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON BEAUTY SPOT 68

Komentari kupaca