Poliranje oba fara po hit ceni od 1500 din.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1500 din umesto 2500 din za Poliranje oba Fara na Vašem automobilu  ---Perionica  ---Perionica B2 AQWA CLEAN--- Novi Sad!-- Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezna najava 1-3 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru,
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 16 do 21h, subota - nedelja 09 do 21h
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2021.
1500 din
Cena pre popusta : 2500 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 40 %

Preuzeto : 7 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1500 din umesto 2500 din za Poliranje oba Fara na Vašem automobilu  ---Perionica  ---Perionica B2 AQWA CLEAN--- Novi Sad!-- Novi Sad!

 Za sve vozače obezbedili smo popust za uslugu Poliranja farovas Vašeg automobila, u perionici  ---Perionica B2 AQWA CLEAN--- Novi Sad!!

 Tokom vremena farovi Vašeg ljubimca postaju zamućeni, žuti, a često i matiraju što negativno utiče na vožnju u noćnim uslovima a i narušava ukupnu estetiku automobila!

  Vrhunska briga o Vašem automobilu!

Poliranje se radi kombinovano
- ručno (sa 3 odgovarajuće vodene šmirgle)
- mašinsko (mašinom za poliranje i specijalnom pastom)

Moderna autoperionica poseduje najnovije mašine za pranje automobila kao i za dubinsko pranje.

Bavimo se dubinskim pranjem automobila, kamiona, nameštaja, dušeka i tepiha. Koristimo najsavremenije Kerkerove mašine i sredstva za pranje. Pranje vaših automobila i nameštaja može se obavaljati i na vašoj adresi, zato nas samo posetite ili pozovite i uverite u kvalitet naših usluga. Vidimo se....

 

____________________________________

 U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Perionica B2 AQWA CLEAN

Adi Endrea 3 , 21000 Novi SadAdi Endrea 3, Rumenka


Dodatne slike : Perionica B2 AQWA CLEAN

Komentari kupaca