1400 din. Dubinsko pranje garniture (dvosed + trosed + fotelja) + dubinsko pranje 4 trpezarijske stolice uz dolazak na adresu

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1400 dinara umesto 3000 din. za dubinsko pranje garniture (dvosed + trosed + fotelja) + dubinsko pranje 4 trpezarijske stolice  ---Perionica B2 AQWA CLEAN---Novi Sad! 
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Ponuda NE PODRAZUMEVA čišcenje kožnih garnitura!
  • Vreme trajanja od 2h do 2,5h
  • Obavezna najava 1-3 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru,
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 16 do 21h, subota - nedelja 09 do 21h
  • Dolazak na kućnu adresu za celu teritoriju Novog Sada je 300 din. i naplaćuje se na licu mesta (a za okolna mesta do 20km doplata 400 din po izlasku)
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.08.2021.
1400 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1600 din

Popust : 53 %

Preuzeto : 42 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

 /PROMO/ 1400 dinara umesto 3000 din. za dubinsko pranje garniture (dvosed + trosed + fotelja) + dubinsko pranje 4 trpezarijske stolice  ---Perionica B2 AQWA CLEAN--- Novi Sad!

    Dubinsko pranje vrši se najsavremenijim mašinama i deterdžentima. Proces pranja traje od 2 do 2 i po sata (u zavisnosti od zaprljanosti). Nakon pranja u nameštaju ostaje 20-30% vlažnosti. U zavisnosti od klimatskih uslova u Vašem stanu i vrste mebla sušenje može trajati od 1 do 3 sata.

Ponuda NE PODRAZUMEVA čišcenje kožnih garnitura!

Dolazak na kućnu adresu za celu teritoriju Novog Sada je 300 din. (a za okolna mesta do 20km doplata 400 din po izlasku)

Cena pranja tepiha za donosioce vaučera je 130 din umesto 180 din za 1m2 sa besplatnom dostavom!

Bavimo se dubinskim pranjem automobila, kamiona, nameštaja, dušeka i tepiha. Koristimo najsavremenije Kerkerove mašine i sredstva za pranje. Pranje vaših automobila i nameštaja može se obavaljati i na vašoj adresi, zato nas samo posetite ili pozovite i uverite u kvalitet naših usluga. Vidimo se....

 

____________________________________

 U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Perionica B2 AQWA CLEAN

Adi Endrea 3 , 21000 Novi SadAdi Endrea 3, Rumenka


Dodatne slike : Perionica B2 AQWA CLEAN

Komentari kupaca