Deep Tissue (masaža kad imate BOL u leđima) --Salon Almamons--

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 590 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Deep Tissue masažu u trajanju od 45 min. u kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, ( Salon za masažu je na spratu) Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 14-17h, subotom 09-14h
  • Obavezno zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristitI do 30.03.2022.
590 din
Cena pre popusta : 1500 din

Ušteda : 910 din

Popust : 61 %

Preuzeto : 70 kom

PONUDA JE ISTEKLA

590 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Deep Tissue masažu u trajanju od 45 min. u kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!

  • Masaža Dubokih Tkiva
  • Jači pritisak, snažniji masažni hvatovi
  • Razbija bolne kvržice
  • Trajanje masaže 45 minuta

 

  Masaža Dubokih Tkiva ili ‘Deep Tissue massage’, kako je još zovu, je savršena masažna tehnika za one koji vole jači pritisak i snažnije masažne hvatove. Za razliku od relaks masaže, ona ima mnogo veći dubinski efekat i odlična je za razbijanje takozvanih kvržica u mišićima na koje se klijenti najčešće žale. Njom se rasterećuju tetive i ligamenti, poboljšava se pokretljivost i olakšava se oslobadjanje toxina iz umornih i preopterećenih mišića.

 Deep Tissue je vrsta duboke prijatne masaže tkiva i mišića. Ona umiruje hronične bolove i napetosti unutar celog tela kroz lagane ali duboke pokrete i snažan pritisak. Kada su mišići u stanju stresa blokira se dotok kiseonika i hranjivih materijala u tkiva. Tako dolazi do upala i nagomilavanja toksina u tkivima a ova masaža opušta mišiće, otklanja toksine, poboljšava cirkulaciju i razmenu kiseonika.

 

Stevana Mokranjca 31, ( Salon za masažu je na spratu) Novi Sad.

  _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  _______________________________________


Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi Sad



Stevana Mokranjca 31, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetički salon Almamons

Komentari kupaca