Tretman madero terapije lica + tretman led maskom ( 6 tretmana u trajanu od 45 min.)! Novo NASELJE!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 4.800 din. umesto redovne cene od 10.000 din. za Tretmane madero terapije lica + tretmani led maskom (6 tretmana u trajanu od 45 min.) u "Salonu Očajne domaćice 2012“, Radomira Raše Radujkova br.8, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Zakazivanje minimum dan ranije pozivom na broj telefona ispisanom na vaučeru,
  • Radno vreme: Pon-Sub 08-20h, Nedelja neradna,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2021.
4800 din
Cena pre popusta : 10000 din

Ušteda : 5200 din

Popust : 52 %

Preuzeto : 5 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

4.800 din. umesto redovne cene od 10.000 din. za Tretmane madero terapije lica + tretmani led maskom (6 tretmana u trajanu od 45 min.) u "Salonu Očajne domaćice 2012“, Radomira Raše Radujkova br.8, Novi Sad!

   Tretman MADERO terapije lica + tretman LED MASKOM, inovativni tretman!

Maska svetli sa nekoliko boja, u zavisnosti od potrebe lica. Svaka svetlost probija se isto kroz slojeve kože. Maska je nekoliko centimetara iznad Vašeg lica i svetlo udara na površinu epitela. Ne zagreva je, Bezbolno prodire kroz zaštitnu barijeru kože, čak nekoliko centimetara u unutrašnjost. Proseže se kroz dublje slojeve i deluje regenerativno. Deluje kao UV svetlost i ne oštećuje kožu lica. Veoma se dobro pokazala kod akni i bubuljica.Korisnice Led maske za lice navode da su se vidljivo smanjile duboke bore na čelu i preventivno sprečio nastanak bora oko očiju. Da se razumemo, starenje je prirodan proces! Ne može ga ni jedan tretman potpuno zaustaviti, ali inovativni može usporiti.

  Maderoterapija lica je savršen izbor za one koji žele da se oslobode od stresa. Opuštajuća masaža sa iznenađujućim rezultatima u prevenciji starenja.  Ova masaža, pored toga što opušta um i mišiće lica, je dobra za ljude koji imaju migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode radeći za kompjuterom gde im oči postaju napete.  Terapija je neinvazivna metoda gde se tretiraju bore, lice postaje svetlije i oslobađa se toksina.  Koristeći drvene elemente dopiremo dubinski, čime postižemo remodeliranje lica, kao i aktiviranje fibroblasta koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Određenim pokretima utičemo na mišićno tkivo, cirkulatorni i limfni sistem čime se povećava snabdevanje hranljivim materijama i kiseonika u ćelijama.

****  LED maska za lice izgleda svemirski, ali je super za kožu!   ***"FRIZERSKI SALON OČAJNE DOMAĆICE 2012 “,

Radomira Raše Radujkova br.8, Novi Sad


___________________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_______________________________________


FRIZERSKI SALON OČAJNE DOMAĆICE 2012

Radomira Raše Radujkova br.8, 21000 Novi SadRadomira Raše Radujkova br.8, Novi Sad


Dodatne slike : FRIZERSKI SALON OČAJNE DOMAĆICE 2012

Komentari kupaca