Mesec dana treninga (Sportić ili korektivna gimnastika) za decu uzrasta od 2,5 do 11 godina u dečijem Klubu “ Magic Kingdom “

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 200 din vaučer kojim ostvarujete popust od 50% za MESEC DANA TRENINGA  (Sportić ili korektivna gimnastika) za decu uzrasta od 2,5 do 11 godina u Klubu “ Magic Kingdom “Bulevar Slobodana Jovanovića 50, Novi Sad .
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer za sebe i dva za poklon.
  • Ponuda važi samo za nove članove.
  • Vaučer važi za prvi mesec .
  • Tel. za informacije i rezervacije termina 021 6397129; mob.064 1171534
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom i uz prikazan vaučer doplatu plaćate na licu mesta.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.12.2014.

1500 din
Redovna cena : 3300 din

Ušteda : 1800 din

Popust : 55 %

Preuzeto : 4 kom

200 din vaučer kojim ostvarujete popust od 50% za MESEC DANA TRENINGA 2x nedeljno (Sportić ili korektivna gimnastika) za decu uzrasta od 2,5 do 11 godina u Klubu “ Magic Kingdom “Bulevar Slobodana Jovanovića 50, Novi Sad .

- Korektivna gimnastika 1500 din. umesto redovne cene od 3300 dinara popust 55% 3x nedeljno
- Baby sportic 1200 din. umesto redovne cene od 2700 dinara popust 55% 2x nedeljno
- Sportic za decu 4 i 5 godina 1200 din. umesto redovne cene od 2500 dinara popust 52% 2x nedeljno
- Sportic za starije grupe 1400 din. umesto redovne cene od 3000 dinara popust 52% 3x nedeljno
Popust važi za jedan mesec i samo za nove clanove. Obavezno da se proveri da li ima mesta u zeljenoj grupi.

 

Uzrasno prikladne kretne aktivnosti su od velikog značaja za razvoj deteta. Dete kroz pokret i kretanje istražuje svoje mogućnosti. Deci je neophodno obezbediti dovoljno podsticajno okruženje za razvijanje motoričkih sposobnosti, neophodnih za budući aktivan i zdrav način života.

Na Baby sportiću, deca uzrasta 2,5 do 4 godine, se susreću sa organizovanom fizičkom aktivnošću, prilagođenu njihovom uzrastu. Časovima prisustvuju roditelji, koji tako mogu da im pruže podršku i motivišu ih da pravilno usvoje nove kretne aktivnosti. Deca se upoznaju sa različitim sportskim spravama i rekvizitima koji im omogućavaju da otkriju drugačiji i maštovitiji svet pokreta.

KOREKTIVNA GIMNASTIKA

Deca su danas sve manje fizički aktivna, a sve više vremena provode u pasivnim položajima, sedenju i ležanju. Bez prirodnih oblika kretanja, bitno se smanjuje većina fizičkih i funkcionalnih sposobnosti. Nedovoljno fizičke aktivnosti u toku dana, u kombinaciji sa neadekvatnom ishranom, znatno utiču na poremećaj posturalnog statusa (nepravilno držanje tela) dece. Javljaju se deformiteti kičmenog stuba (kifoza, lordoza, skolioza…) ali i donjih ekstremiteta (ravno stopalo…).

Najadekvatniji vid fizičkog vežbanja usmeren ka očuvanju posturalnog statusa (pravilno držanje tela) je korektivna gimnastika. Korektivna gimnastika je skup fizičkih vežbi usmerenih na borbu protiv uzroka koji dovode do poremećaja posturalnog statusa, kao i na ublažavanje i otklanjanje  već nastalih deformiteta .Pažljivo izabrane, i pravilno dozirane vežbe imaju za cilj povećanje snage mišića, povećanje amplitude pokreta i poboljšanje koordinacije pokreta.

Primenom korektivne gimnastike ostvaruje se povoljan, mobilizatorski uticaj na potporne strukture lokomotornog aparata. Permanentnim toniziranjem celokupne muskulature, a naročito posturalne, ostvaruje se značajno preventivno delovanje i sprečava nastanak telesnih deformiteta. Korektivna gimnastika se može primenjivati kao osnovna, samostalna metoda za sprečavanje lošeg držanja i za korekciju niza  lakših funkcionalnih telesnih deformiteta, a mogu se otkloniti jačanjem insuficijentnih mišića i mišićnih grupa.

Osnovni ciljevi korektivne gimnastike

Održavanje ili povećanja obima pokreta i mišićne snage, povećanje mišićne izdržljivosti i brzine pokreta, smanjenje bolova, razvijanje i poboljšanje koordinacije pokreta, poboljšanje  posturalnog statusa i položaja tela, prevencija i korekcija različitih deformiteta (kičmenog stuba, kolena, stopala… ).

Grupe u kojima se vežba su male, tako da trener, svakom detetu, može da posveti dovoljno vremena. Vežbe su prilagođene uzrastu deteta kao i njegovim motoričkim sposobnostima. Preventivno se deluje na muskulaturu celog tela a ciljanim vežbama, ukoliko postoji, na već nastali deformitet. Koriste se brojni rekviziti koji vežbanje čine zabavnim i lakim.

Nudi se i mogućnost individualnog vežbanja  za decu .Procedura koja koristi pokret u prevenciji, lečenju i funkcionalnom osposobljavanju.


Magic Kingdom je jedinstveni sportski klub u Novom Sadu koji mališanima omogućava spoj zabave, igre, druženja i razvijanje fizičkih sposobnosti. Deca uzrasta od 2 do 11 godina u velikom i maštovitom prostoru uz stručan tim trenera stiču svoja prva sportska iskustva, otkrivaju sklonosti i razvijaju motoriku.
U klubu se takođe organizuju nezaboravni dečiji rođendani, novogodišnje predstave i mnogobrojna sportska dešavanja koja su deci posebno zanimljiva.

POGLEDAJTE RASPOREDE TRENINGA NA

http://magickingdom.co.rs

 


Magic kingdom

Bulevar Slobodana Jovanovića 50, 21000 Novi Sad



Bulevar Slobodana Jovanovića 50, Novi Sad 

Komentari kupaca

FB KOMENTARI