Paraglajding za 3990 dinara! Tandem letenje+video+razglednice od slika!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 3990 din umesto 7000 din za Let paraglajderom do hiljadu metara visine + video snimak + razglednice od slika u organizaciji Aero kluba Delta, Nikole Tesle 4, Kanjiža!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Jedan let traje oko 15-20 min.
  • Informacije i rezervacije na tel: 063590823 i 0645564234 ili na mail: onodimiklos@gmail.com i pavlovivan24@gmail.com
  • Ukoliko su telefoni nedostupni verovatno se održava takmičenje u inostranstvu.
  • Rezervaciju termina izvršiti unapred, a najkasnije 4 dana pre željenog termina
  • Letenje je moguće za svaku osobu koja može da uradi nekoliko intenzivnih korak
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 25.10.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 25.10.2015.

3990 din
Cena pre popusta : 7000 din

Ušteda : 3010 din

Popust : 43 %

Preuzeto : 4 kom

PONUDA JE ISTEKLA

Ponuda obuhvata: 3990 din umesto 7000 din za Let paraglajderom do hiljadu metara visine + video snimak + razglednice od slika u organizaciji Aero kluba Delta, Nikole Tesle 4, Kanjiža! Tandem Let paraglajderom je bezbedan i prijatan doživljaj, alternativa za one koji žele da iskuse uzbudenje slobodnog letenja,bez predhodnog znanja o letenju.

Polećemo na specijalni naćin pomocu autovitla i do visine oda nezamislivih hiljadu metara ili sa planinskih startnih mesta.

Lokacije na kojima se najcešce leti su: Kanjiža, Subotica, Temerin, Vršac, Gucevo, Zlatibor, Niška Banja, Soko Banja, Novi Kneževac, Gornji Breg, Velebit, Berane, Pljevlja, Budva, Herceg Novi u zavisnosti od meteoroloških uslova, a vi cete, u dogovoru sa organizatorima, moci da izaberete svoju destinaciju. Obucite se sportski i polecete posle samo nekoliko koraka i u vazduhu ste u slobodnom letu i nezboravnom iskustvu. Vaš pilot ce vam pružiti bezbedan let i sletanje nazad na zemlju, Vaše je samo da se opustite i uživate.

Vreme trajanja leta zavisi od vremenskih uslova (15-20 min) i u svakom slucaju Vam obecavamo dobar provod.

Lokacija se bira, po dogovoru, na mesto poletanja svako dolazi sa svojom vozilom, u planine idemo sa terenskim vozilima, taj transport se organizuje posebno ukoliko je neophodan.

Ako vam se svida sportsko letenje onda možete da se prijavite na obuku za pilota paraglajdera ili slobodno leteceg zmaja kao i za pilota paramotora i paratrajka možete da razmišljate o tome da postanete pilot-takmicar

AEROCLUB DELTA

1988 godine nekoliko pilota motornog zmajrstva poceli su formiranje kluba u okviru Narodne Tehnike. 1990godine osnivali "Aeroclub DELTA" Kanjiza. Uspeli su nabaviti motornog zmaja tipa Apolo sa Rotaxovim motorom. Saradnja je pocela sa Aeroklubom Ada a posle i sa Aeroklubom Ivan Saric Subotica, motorni zmaj i dan dans je u hangaru sportskog aerodroma Bikovo.

Od 2002godine pocelo je "free flying" sa cetiri pilota slobodno leteceg zmaja u istoj godini poceli smo letenje sa paraglajderom a startove radimo na specijalni nacin pomocu autovitla.

Posto u Srbiji aktivno letenje na vitlom postoji samo kod nas razvili smo taj nacin letenja do perfekcije. Kada su povoljni meteo uslovi visina vitlovanja moze biti cak i nezamislivih hiljadu metara visine.

2004godine smo organizovali zajedno sa JAT klubom iz Beograda u Vrscu prvo takmicenje iz vitlovanja u podnozju vrsacke Kule. Nazalost pravac vetra ne odgovara uvek za poletanje sa brega zato iz vitlovanja to nije problem.

Redovno ucestvujemo na takmicenjima u Preciznom Sletanju Paraglajderom Ekipno smo osvojili drugo mesto u 2013g a imamo i naboljeg juniora Srbije u klubu Ivana Pavlova. Kada smo na takmicenjima tamo je skoro uvek moguce tandem letenje, kao i posmatranje samog takmicenja.

Od 2006g letimo paramotorom a u poslednje vreme i paratrajkom. Paratrajkom je isto moguce tandem letenje sto ima svoje prednosti u odnosu na slobodno-bezmotorno letenje.

Imamo tehnickih mogucnosti u zmajarstvu npr letenje sa pomocnim motorom itd.

Nasi clanovi su iz svih krajeva Srbije, u klubu imamo 55 pilota i obozavalaca slobodnog letenja i avanture.

Svake godine organizujemo ili pomazemo organizaciji po dva-tri takmicenja idemo u avanturisticko letenje najvise u Srbiju pa i u Montenegro, Madjarsku, Rumuniju, Slovacku, Hrvatsku, Tursku, Bugarsku itd...

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=o.159407647432444&type=3

 


Aeroclub DELTA

Nikole Tesle 4 , 24420 Kanjiža



Nikole Tesle 4, Kanjiža


Dodatne slike : Aeroclub DELTA

Komentari kupaca