2 sata indijske Ayuverda masaže u ambulanti Active Bio

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1250 din. umesto 2500 din. za ayurveda masažu u Ambulanti za zdravstvenu negu i terapije “Ambulanta active Bio”, Dalmatinska 1/IV sprat, Novi Sad.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Zakazivanje termina unapred na broj 062 819 00 49 i 021 571-915
  • Radno vreme: pon-pet 09-13h i 17-20h, sub 09-13h.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 03.03.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 03.03.2015.

1250 din
Cena pre popusta : 2500 din

Ušteda : 1250 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 6 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1250 din. umesto 2500 din. za DVA SATA ayurveda masaže u Ambulanti za zdravstvenu negu i terapije “Ambulanta active Bio”, Dalmatinska 1, Novi Sad.

    Ayurveda masaža

Tehnike masaže koje se koriste za balansiranje energetskih centara koji služe kao aktivatori energije.
Tre dosha abyangham, netrabyangham, marmanbayangam
Shirodhara
Pinda sweda

Spoznaj života

Na sanskritu (drevnom indijskom jeziku) aju (ayu) znači život (trajanje života: ispunjen i srećan život koji dolazi do svog kraja na potpuno prirodan način), a veda znači poznavati (spoznati). Dakle, Ayurveda koja datira od pre 5000 godina, ‘majka’ svih nauka koje potiču sa Istoka, uči nas da je tajna zdravlja u spoznaji kako se ponašati prema vlastitom telu, kako ovladati veštinom kontrolisanja svih funkcija koje treba da budu regulisane i umerene da bi se postigao jedan srećan i produktivan život.
Ceo Ayurvedski sistem je zasnovan na konceptu koji se odnosi na tri tipa energije (Tre doshe) koje su osnova psihosomatskog postojanja čoveka. Tri doše su zadužene za regulisanje ravnoteže, energije i materije u našem organizmu: kada su u skladu, mi ne možemo da ih primetimo i osećamo se dobro sa sobom. Ukoliko se pojavi neravnoteža, doše postaju vidljive i dolazi do promena u fizičkom izgledu, pojavljuju se sluz, žuč, neprijatni mirisi, emotivne blokade, iznenadni izlivi emocija… U savremenom društvu nije jednostavno očuvati energetski balans…
Jedan od načina predstavljaju Ayurvedske tehnike masaže (postoji preko 2000 različitih tehnika) koje omogućavaju da se vratimo sebi i primimo poruku koju nam naše telo šalje. Ovo je dobar način da se suočimo sa svim promenama, stabilizujemo energiju odbrane, poboljšamo put starenja, unapredimo zdravlje i održimo svoje psihofizičko blagostanje…

U zavisnosti od trenutnog stanja, u dogovoru sa terapeutom vrši se odabir tehnike kojom će klijent biti tretiran:

Masaža/limfna drenaža Pinda Sweda izvodi se pindama (platnene vrećice punjene smešom začina i lekovitog bilja) koje služe za tamponiranje i energetsko masiranje celog tela.
Cilj: Balansiranje energetskih centara koji služe kao aktivatori energije.

Efekti: Masaža/limfna drenaža pindama blagotvorno deluje na ceo organizam. Postiže se relaksacija i pročišćavanje na svim nivoima, kao i intenzivno zagrevanje tela i podizanje vitalne energije.

Od 2009.godine Ayurveda je jedna od priznatih tradicionalnih isceljujućih tehnika od strane Ministarstva zdravlja Srbije.

 DOZVOLITE SEBI DVA SATA UŽIVANJA!

 Ambulanta za zdravstvenu negu i terapije, Vojvode Bojovica 5, Novi sad

 062 819 00 49

Osnovne usluge koje pruža ambulanta za zdravstvenu negu “ACTIVE BIO” su:

muskularno i intravenozno davanje injekcija; uključivanje infuzija; saniranje i previjanje rana, posekotina; obrada dekubita; promena urinarnog katetera; davanje terapije propisane od strane lekara; merenje šećera u krvi; merenje triglicerida; merenje holesterola; merenje krvnog pritiska; vađenje krvi za različite analize; nega bolesnika u posoperativnom procesu, u kućnim uslovima; nega starih i bolesnih lica.


Centar za negu tela Active Bio

Krilova 1a VI sprat, stan 56, 21000 Novi Sad



Krilova 1a VI sprat, stan 56


Dodatne slike : Centar za negu tela Active Bio

Komentari kupaca