SLANA SOBA ZA JAČI IMUNITET VAS I VAŠE DECE

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 270 rsd.umesto redovne cene od 800 rsd.za 40 min boravka u slanoj sobi za odraslu osobu ili 2 termina po 20 min za dete u Centru za slanu terapiju “MADUNS” Bul. Oslobođenja 155 N.Sad
  • Vaučer važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više vaučera
  • Vaučer važi za jedan tretman za odrasle ili dva tretmana za decu
  • Deca do 7 godina obavezno idu uz pratnju roditelja(koji ne plaćaju tretman)
  • Tretman za odrasle traje 40 minuta, a za decu 20 minuta
  • Radno vreme: pon-sub 08-20h,nedelja neradna
  • Obavezno je zakazivanje dva dana unapred na +381.65.3539.268
  • Rok iskoristivosti vaučera 15.10.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti

Vaučer važi do: 15.10.2014.

270 din
Cena pre popusta : 800 din

Ušteda : 530 din

Popust : 66 %

Preuzeto : 31 kom

PONUDA JE ISTEKLA

270 rsd.umesto redovne cene od 800 rsd.za 40 min boravka u slanoj sobi za odraslu osobu ili 2 termina po 20 min za dete u Centru za slanu terapiju “MADUNS” Bul. Oslobođenja 155 N.Sad .

Šta je to „slana soba”?

„Slana soba” je prostorija koja je sa svih strana obložena prečišćenom solju, a posebno je značajna za one ljude koji imaju problema sa disajnim organima i kožna oboljenja. Ova soba za haloterapiju, odnosno tretmane solju, osmišljena je tako da „imitira” prirodnu slanu pećinu, a u ovu svrhu je iz Austrije dopremljeno 2,5 tone kamene soli. U interesantnoj prostoriji, u kojoj se zaboravlja na obaveze jer ambijent podseća na tropsku plažu sa ležaljkama, so se nalazi svuda – na podu, plafonu i zidovima, a uređaj halogenerator bez prestanka je melje i u vazduh „uduvava” mikročestice, čime se postiže veća koncentracija jona nego u prirodnim uslovima. Prilikom ulaska u slanu sobu , pacijent najpre mora da popije čašu vode i da navuče higijenski mantil, kapu i kaljače. Sedne se u ležaljku i onda sledi opuštanje... Uz zdrav vazduh, tu su prigušena svetla koja menjaju boje i lagana muzika, što je dovoljno za dobrobit nervnog sistema svakog čoveka u kojoj boravak od 40 minuta zamenjuje tri dana provedena na moru.

Stručnjaci objašnjavaju da haloterapija potiče iz 19. veka, kada je PRIMEĆENO DA RUDARI U RUDNICIMA SOLI NE OBOLJEVAJU OD RESPIRATORNIH INFEKCIJA. Doktorka Jelena Popović, iz Specijalističke ordinacije MADU, kaže da je zavisno od problema koje osoba ima potrebno da se dođe na deset tretmana. Kod kožnih oboljenja rezultati se vide već nakon pet do sedam dolazaka.

Slana soba je imitacija prirodne slane pećine, sterilna je i u njoj ne opstaju ni virusi ni bakterije. Sona terapija se preporučuje za: detoksikaciju organizma, poboljšanje imuniteta, uravnoteženje vegetativnog sistema sa relaksacionim tehnikama i antistres učinkom

Efikasnosti terapije potvrđene su kod osoba koje pate od:bolesti gornjih disajnih puteva (rinitis, sinuzitis, laringitis, faringitis, tonzilitis, hrkanje),  bolesti donjih disajnih puteva (astme, traheitis, bronhitis, pušački kašalj), kožnih problema (alergijski dermatitisi, ekcemi, psorijaza, seboreja), alergij, uporne bakterijske infekcije, oboljenja koštano-zglobnog-mišićnog sistema (artritis, miozitis, stanja nakon povreda, operacija), akni, celulita..

Slana terapija je moderna metoda lečenja koja podrazumeva boravak pacijenta u slanoj sobi u koju se pomoću medicinske naprave (halogeneratora) ubacuje suvi aerosol prirodne kamene soli koju pacijent udiše, što povoljno utiče na njegovo zdravlje.

Slana terapija se savetuje za detoksikaciju, poboljšanje imuniteta i uravnoteženje neurovegetativnog sistema.


Jedan vaučer možete iskoristiti:
- kao  jedan tretman za dvoje dece ili
- kao  dva tretmana za jedno dete    ili
- kao  jedan tretman za odraslu osobu


PITANJE POSTAVLJENO DANA 19/08/2014godine u 09:30:45 časova

molim Vas za pojasnjenje, ako kupim jedan kupon da li ga mogu iskoristiti kao po jedan tretman za dvoje dece?

ODGOVOR NA PITANJE

Jedan vaučer možete iskoristiti:
- kao  jedan tretman za dvoje dece ili
- kao  dva tretmana za jedno dete    ili
- kao  jedan tretman za odraslu osobu


Centar za slanu terapiju “MADUNS”

Bulevar Oslobođenja 155, 21000 Novi Sad




View Centar za slanu terapiju “MADUNS” Bulevar Oslobođenja 155, 21000 Novi Sad in a larger map


Dodatne slike : Centar za slanu terapiju “MADUNS”

Komentari kupaca