Test intolerancije na hranu

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1.350 din umesto 3000 din. za test intolerancije na hranu.
  • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Laboratorija Lin Lab nalazi se na Bulevaru Cara Lazara 108 u Novom Sadu
  • Obavezno je zakazivanje 2 dana unapred na 021 6361 574,mob. 064 2729 755
  • Radno vreme: pon-pet 07-20h; subota 07-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 15.09.2013.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 

Vaučer važi do: 15.09.2013.

1350 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1650 din

Popust : 55 %

Preuzeto : 22 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1.350 din umesto 3000 din. za test intolerancije na hranu.

 Test intolerancije na 349 vrsta namirnica putem biohemijske analize krvi u „Lin Lab Laboratorija” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad.

ŽELITE DA NA ZDRAV NAČIN SKINETE VIŠAK KILOGRAMA?

Pre bilo kakve dijete, uradite test intolerancije na hranu, pomoću kojeg ćete saznati koje namirnice su Vašem organizmu preko potrebne, kojih možete da se odreknete bez ikakvih loših posledica po zdravlje, a koje biste trebali da izbegavate u širokom luku. Takođe, test intolerancije je brz način za lečenje hroničnih bolesti. Test netolerancije na hranu, koji se obavlja u laboratoriji Lin Lab (Novi Sad) mnogo je određeniji od uopštenog testa prema krvnim grupama. Dobija se iz uzorka krvi iz prsta, a rezultati testa su individualni tj. važe isključivo za Vas. Pravilna ishrana nije ista za svakog čoveka. Nešto što je drugima lekovito, Vama može doneti više štete nego koristi.

Potrebno je pridržavati se dobijenog jelovnika najmanje 3 meseca, a rezultati su vidni već nakon nekoliko nedelja. Nakon toga, moguće je lagano uvesti u ishranu i neke od zabranjenih namirnica, ali najbolje uz konsultaciju sa lekarom. Kada iz jelovnika budete eliminisali namirnice koje ne prijaju Vašem organizmu, ne samo da ćete se osloboditi viška kilograma, nego će u Vašem telu nastati potrebni balans: oslobađate se problema sa varenjem hrane, nadutosti, a dolazi i do smanjenja i ostalih zdravstvenih problema i neprijatnih simptoma, kao što su alergije, problemi sa kožom, glavobolje, hormonski poremećaji, nedostatak koncentracije, hronični umor itd.

Pridržavanje jelovnika koji dobijete kao rezultat testa intolerancije na hranu nikako ne znači gladovanje. Dozvoljene namirnice možete jesti u količini kojoj hoćete i spremati ih na omiljeni način. Brzo se javlja osećaj sitosti i nestaje želja za prekomernom količinom hrane.

Ukoliko Vas interesuje test intolerancije na hranu, medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu daće Vam sve potrebne odgovore i savet.


PITANJE POSTAVLJENO DANA 21/06/2013godine u 01:28:29 časova

Zašto ne mogu da se registrujem

ODGOVOR NA PITANJE

Kod prve registracije mi Vam šaljemo aktivacioni kod na Vaš mejl, koji Vi otvaranjem e-mejla aktivirate i pristupate kupovini.To se radi iz razloga što ako Vi pogrešno upišete neko slovo ili tačku na vašoj e-mejl adresi Vi nam niste dostupni pa vaučer šaljemo na pogrešnu e-mail adresu.


Lin Lab Laboratorija

Bulevar Cara Lazara 108, 21000 Novi Sad
View Lin Lab Laboratorija in a larger map


Dodatne slike : Lin Lab Laboratorija

Komentari kupaca