Terapeutska masaža leđa u trajanju od 30 minuta

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 700 din. umesto redovne cene od 1400 din. -- Parcijalna terapeutska masaža u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 14-19h, subotom 09-14h
  • Obavezno zakazivanje dva dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.09.2024.
700 din
Cena pre popusta : 1400 din

Ušteda : 700 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 20 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

700 din. umesto redovne cene od 1400 din. -- Terapeutska masaža leđa u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!

Parcijalna masaža leđa

 Gratis Masaža stopala 

Razbijanje bolnih "čvorića" 

Trajanje 30 minuta 

  Terapeutska masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorića), otklanja se stress i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Trajanje masaže (30 min.)Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!


 Kozmetički salon "Almamons",

Stevana Mokranjca 31,( Salon za Depilaciju je na spratu) Novi Sad!

 

 _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
_______________________________________


PITANJE POSTAVLJENO DANA 16/10/2023godine u 06:57:29 časova

da li moze dete 13 godina da se masira?ima bolove u lopaticama

ODGOVOR NA PITANJE

Ne


Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi SadStevana Mokranjca 31, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetički salon Almamons

Komentari kupaca