Ultrazvučni pregled jetre, žučne kese, žučnih puteva, gusterače, stomačne aorte, slezine, bubrega ili štitne žlezde- SHB Parks Dr Dragi, Subotička 41, Novi Sad

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2000 din umesto 3000 din za Ultrazvučni pregled gornjeg abdomena ili štitne zlezde- SHB Parks Dr Dragi, Subotička 41, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu i obuhvata jedan ultrazvučni pregled po izboru
  • Obavezno je zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme:  od 08-20h, 
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2023.
2000 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 33 %

Preuzeto : 37 kom

PONUDA JE ISTEKLA

2000 din umesto 3000 din za Ultrazvučni pregled gornjeg abdomena ili štitne zlezde- SHB Parks Dr Dragi, Subotička 41, Novi Sad!

   U Ultrazvučni pregled abdomena (stomaka ) spada UZ jetre, žučne kese, žučnih puteva, gusterače, stomačne aorte, slezine, bubrega/ Ultrazvučni pregled štitne žlezde 

Pregled je neinvazivan, bezbolan i bez ikakve štete po bolesnika, može ponavljati više puta, za razliku od pregleda kompjuterizovanom tomografijom (CT) čija je primena vezana za zračenje bolesnika (posebno kada je u pitanju multislajsni CT) a pregled je značajno skuplji.

  Pregled traje 20 do 30 minuta.

Kako bi se organi čije su funkcije poremećene lošim radom štitne (tiroidne) žlezde zaštitili od trajnog oštećenja, neophodno je javiti se lekaru na vreme kako bi se uspostavila tačna dijagnoza. Da sa žlezdom nešto nije u redu, ustanovljava se pregledom krvi, na osnovu čega se utvrđuje nivo hormona (T3, T4, TSH). U slučaju da ova analiza ne daje sasvim jasnu sliku stanja, radi se ultrazvučni pregled koji može da pokaže da li se štitnjača možda uvećala ili na njoj ima izraslina .

U našoj Bolnici radi se dijagnostika, operativno lečenje, postoperativna nega iz domena:  Abdominalne hirurgije- Klasične i laparoskopske operacije svih trbušnih organa, Laparoskopske operacije žučne kese (kamenčići, polipi), žučnih puteva, Preponskih i bedrenih kila, Unutrašnjih kila (hijatus hernija), Tankog i debelog creva (zapetljaj creva, tumori), Slepog creva Proktologija, Lečenje i operacije Hemoroida Fistula, Fisura, Pilonidalnog sinusa, Apscesa (gnojnih promena)

U sklopu Bolnice postoje tri, uzajamno povezane, organizacione jedinice:  Ambulantno-dijagnostička jedinica – čine je prijemni deo, ambulante za specijalističke preglede ii kabinet za ultrazvučnu dijagnostiku. Stacionar – kapaciteta za deset ležećih pacijenata, sa pratećim prostorijama za preoperativnu pripremu i postoperativnu negu bolesnika. Operacioni blok – sa dve operacione sale, prostorom za sterilizaciju i pripremu, opremljen najsavremenijim monitoringom, laparoskopskom aparaturom i drugim neophodnim aparatima. Bolnica je opremljena centralnom klimatizacijom. Sve bolesničke sobe su pod stalnim video-nadzorom.  Bolnica poseduje i sopstveni, zatvoreni parking. Svaka soba ima telefon i TV, a obezbeđen je i besplatni bežični internet za pacijente. 

_____________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!SHB Parks

Subotička 41, 21000 Novi SadSubotička 41, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : SHB Parks

Komentari kupaca