Ojačavanje prirodnih noktiju gelom ---Beauty Taša 021---, Rumenačka 25, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 690 din. umesto redovne cene od 1600 din. za Ojačavanje prirodnih noktiju gelom u kozmetičkom salonu "Beauty Taša 021", Rumenačka 25, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti samo jedan vaučer,
  • Obavezno zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08-20h, subotom po zakazivanju, nedelja neradna
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.04.2023.
690 din
Cena pre popusta : 1600 din

Ušteda : 910 din

Popust : 57 %

Preuzeto : 5 kom

PONUDA JE ISTEKLA

690 din. umesto redovne cene od 1600 din. za Ojačavanje prirodnih noktiju gelom u kozmetičkom salonu "Beauty Taša 021", Rumenačka 25, Novi Sad!

   -- Ojačavanje prirodnih noktiju gelom  -- 

Popusti021  i frizersko kozmetički salon “Beauty Taša 021“  su za Vas pripremili super ponudu koja će Vam omogućiti da imate lepe i negovane nokte glamuroznog sjaja.

   Lepe i nežne ruke su nešto što jednu ženu čine privlačnom i ženstvenom, a jedna od najvažnijih osobina su svakako negovani nokti u bojama koje prate nove modne trendove .

 Imati lepe i negovane nokte nije lako jer nokti zahtevaju mnogo pažnje i vremena stalno turpijanje, skraćivanje a ukoliko dođe do toga da se neki od njih polomi potrebno je mnogo vremena da opet porastu onako kako bismo želeli.

Da Vam se takve neugodne situacije ne bi dešavale idealno rešenje je ojačavanje prirodnih noktiju gel  lakovima u Frizersko Kozmetički salonu "Beauty Taša 021”.

  Drage naše dame, iskoristite priliku da po ceni od samo 690 din u prijatnom ambijentu gde Vas čeka stručno i ljubazno osoblje, kao i usluga vrhunskog kvaliteta priuštite sebi ojačanje noktiju gel-lakom u boji sa ukrašavanjem!


Kozmetički salon Beauty Taša 021

Rumenačka 25, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


KOZMETIČKI STUDIO BEAUTY TAŠA 021

Rumenačka 25, 21000 Novi SadRumenačka 25, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO BEAUTY TAŠA 021

Komentari kupaca