590 din. Manikir sa gel lakom ---Beauty Taša 021---, Rumenačka 25, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 590 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Manikir sa gel lakom u kozmetičkom salonu "Beauty Taša 021", Rumenačka 25, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti samo jedan vaučer,
  • Obavezno zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08-20h, subotom po zakazivanju, nedelja neradna
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.04.2023.
590 din
Cena pre popusta : 1500 din

Ušteda : 910 din

Popust : 61 %

Preuzeto : 7 kom

PONUDA JE ISTEKLA

590 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Manikir sa gel lakom u kozmetičkom salonu "Beauty Taša 021", Rumenačka 25, Novi Sad!

   -- Manikir sa gel lakom  -- 

Predstavljamo Vam nešto novo u našem salonu što će veoma obradovati pripadnice lepšeg pola. Kada jednom osetite gel lak na svojim noktima, više mu nećete odoleti. Nova tehnologija gel lakova omogućava Vašim noktima da budu negovani, lepi, sjajni i uvek uredni. Zaboravite svakodnevno lakiranje i uštedite vreme. Vaši nokti će izgledati tanko, prirodno, bez agresivnog turpijanja koje oštećuje nokatnu ploču. Lak će biti postojan čak i do 4 nedelje, zadržavajući sjaj kao i prvog dana. Ako želite da promenite boju Vašeg gel laka, to ćemo Vam uraditi veoma lako, brzo i neinvazivno (15min ) i obojiti Vam nokte u novu željenu boju.

Gel lak ne sadrži supstance koje mogu oštetiti nokatnu ploču, što je veoma bitno za rast i zdrav izgled noktiju. Dugotrajan lak za nokte je dobijen ukrštanjem laka za nokte i gela, a prednost mu je u kombinaciji smola i polimera koji štite prirodne nokte.


Kada jednom probate gel lak, više sebe i svoje nokte nećete moći zamisliti bez njega! Odebrite sebi željenu boju iz palete lakova i budite srećne jer ste za Vaše nokte odabrale ono najbolje- GEL LAK.

 


Kozmetički salon Beauty Taša 021

Rumenačka 25, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


KOZMETIČKI STUDIO BEAUTY TAŠA 021

Rumenačka 25, 21000 Novi SadRumenačka 25, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO BEAUTY TAŠA 021

Komentari kupaca