Terapeutska masaža leđa-- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje) -- Trajanje masaže 30 min.

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 990 din.umesto redovne cene od 1000 din. Terapeutska Masaža leđa u trajanju od 30 min. --Kozmetički studio Koala Beauty--Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)!  
 • Trajanje masaže 30 min.
 • Napomena ponuda važi SAMO ZA ŽENE,
 • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Radno vreme salona je:
  Pon - Pet 12h-20h
  Sub 12h-20h
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail za 10 min.)!
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2024.
990 din
Cena pre popusta : 1600 din

Ušteda : 610 din

Popust : 38 %

Preuzeto : 6 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

990 Terapeutska Masaža leđa u trajanju od 30 min. --Studio Koala beauty--Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)!  

  Napomena ponuda važi SAMO ZA ŽENE  

Trajanje masaže 30 min.


   Masaža se definiše kao sistematska manipulacija mekih tkiva u terapijske svrhe. Pritiskom na tačno određene delove tela, preko kože, deluje se na mišićni, nervni i limfni sistem.  Pojačava cirkulaciju krvi, što znači da donosi više kiseonika, a odnosi više štetnih materija iz ćelija mišića.  To je i glavna korist masaže. Mišići napunjeni kiseonikom imaju više energije za svakodnevne aktivnosti. Pored toga, masaža pomaže bolnim mišićima i zglobovima, povećava gipkost tela i tonus kože i deluje antistresno. To nije samo obična relaksacija, već i preventiva protiv nakupljanja stresa i emotivne i fizičke napetosti. 

 Parcijalna masaža Može biti pravi blagoslov za vaša leđa. 

Stručni maser će  otkloniti bolove i napetosti uzrokovane nepravilnim držanjem. Mnogi ljudi koji zanemaruju fizičke aktivnosti imaju probleme, jer su im leđni i trbušni mišići slabi, a upravo ti mišići utiču na pravilno držanje. Vremenom se razviju vrlo neugodne bolovi i napetosti.   Naročito je pogodna za ljude koji puno vremena  provode u sedećem položaju.Neizostavna je kad se radi o osobama koje imaju bolove u leđima, napetost u ramenima, ili kad se bol javlja pod lopaticama. Uz to, masaža leđa je izuzetno opuštajuća, te je učinkovit način borbe protiv stresne svakodnevnice.


--Kozmetički studio Koala Beauty--

Vladike Ćirića 15, (Novo naselje) 

Novi Sad!  

 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 


KOZMETIČKI STUDIO KOALA BEAUTY NOVI SAD

Vladike Ćirića 15, 21000 Novi SadVladike Ćirića 15, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO KOALA BEAUTY NOVI SAD

Komentari kupaca