Antistres relax masaža -- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje) SAMO ZA ŽENE

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 790 din.umesto redovne cene od 2000 din. Antistres relax masaža--Kozmetički studio Koala Beauty--Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)! Trajanje masaže 30 min. 
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
 • Napomena ponuda važi SAMO ZA ŽENE,  
 • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Radno vreme salona je:
  Pon - Pet 12h-20h
  Sub 12h-20h
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail za 10 min.)!
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2023.
790 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1210 din

Popust : 61 %

Preuzeto : 9 kom

PONUDA JE ISTEKLA

790 Antistres relax masaža -- Koala beauty Vladike Ćirića 15, Novi Sad(Novo naselje)!  

  Napomena ponuda važi SAMO ZA ŽENE!  

Oslobodite se stresa i napetosti!  

   Stres je postao nezaobilazan deo svakodnevnice, ostavlja brojne i ozbiljne posledice. Redovno se suočavamo sa brigama, iscrpljujućim obavezama, kratkim rokovima, stresnim situacijama... Zato su trenuci mira i relaksacije nešto najdragocenije što sebi možemo da priuštimo.  

   Svakodnevne male količine stresa mogu u mnogočemu da naškode našem fizičkom i psihičkom zdravlju. Ukoliko povremeno nalazimo određene ventile za oslobađanje od stresa, nakupljenu negativnu energiju i stres će našorganizam mnogo lakše podneti. Jedan od najboljih načina za oslobađanje od stresa je antistres masaža.  

Antistres masaža  

   Prilikom antistres masaže koristi se posebno birano biljno ulje od pomorandže zahvaljujući kome ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja. Masaža, kao jedna od najstarijih metoda opuštanja i lečenja, doprinosi postizanju harmonije uma i tela. Mehaničkim delovanjem se nadražuju receptori na koži i potokožnom tkivu, pa se tako stvara prijatan osećaj. Posredno deluje na nervni, mišićni i limfni sistem. U zavisnosti od namene, primenjuju se različite vrste masaže. 

  Antistres relax masaža, u trajanju od 30 minuta, radi se u prijatnom i tihom ambijentu, u oazi mira!  Relax masaža je blaga i prijatna, ima za cilj postizanje potpune fizičke i psihičke relaksacije. Služi za prevenciju stresa i premora, povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju...  

    Kozmetički salon Koala  Na jednom mestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate.  Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na Novom naselju u Novom Sadu, čeka vas oaza mira i lepote. Na jednom mestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Posle tretmana ćete se osećati ulepšano, osveženo i preporođeno. Mi smo tu da vas ulepšamo, da izvučemo iz vas najlepše da biste zablistali od glave do pete.   Dobro došli, Vaš kozmetički studio Koala Beauty

Trajanje masaže 30 min.

--Kozmetički studio Koala Beauty--

Vladike Ćirića 15, (Novo naselje) 

Novi Sad!  

 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 


KOZMETIČKI STUDIO KOALA BEAUTY NOVI SAD

Vladike Ćirića 15, 21000 Novi SadVladike Ćirića 15, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO KOALA BEAUTY NOVI SAD

Komentari kupaca