Ordinacijsko beljenje zuba u stomatološkoj ordinaciji NS STOMATOLOZI , Cara Dušana 43

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 15.000 din.umesto 25.000 din. za Ordinacijsko beljenje zuba + uklanjanje kamenca i poliranje  u stomatološkoj ordinaciji „NS STOMATOLOZI “, Cara Dušana 43/I-3  u Novom Sadu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Radno vreme: od ponedeljka do cetvrtka od 14-18h, a petak od 09-13h,,
  • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona upisanog na vaučeru i poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2022.
15000 din
Cena pre popusta : 25000 din

Ušteda : 10000 din

Popust : 40 %

Preuzeto : 5 kom

PONUDA JE ISTEKLA

15.000 din.umesto 25.000 din. za Ordinacijsko beljenje zuba + uklanjanje kamenca i poliranje  u stomatološkoj ordinaciji „NS STOMATOLOZI “, Cara Dušana 43/I-3  u Novom Sadu!

U stomatološkoj ordinaciji „NS STOMATOLOZI “u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni. Stomatološke usluge po izboru su

    Izbeljivanje zuba je izuzetno popularna estetska stomatološka intervencija kojom se postiže svetlija boja zuba za nekoliko nijansi! Rezultat su drastično belji zubi u samo jednoj, do dve posete stomatologu. Sam proces obuhvata zaštitu i izolaciju okolnih tkiva i primenu visokokoncentrovanih gelova za izbeljivanje na sam zub. 
 
Rezultati su vidljivi odmah! 
 
*Napomena: Ova stomatološka intervencija je apsolutno bezbedna i neškodljiva ukoliko se izvodi od strane adekvatno obučenog i stručnog lica (doktora stomatologije). Svako rukovanje ovim sredstvima od strane nestručnog lica predstavlja veliki rizik po zdravlje.
 
 *Napomena: Ispuni i krunice se ne mogu izbeljivati, a zubi koji su endodontski tretirani se bele drugačijom metodom. Za sva dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas. Vaši NS stomatolozi

www.nsstomatolozi.rs

Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u  kvalitet naših usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u našu ordinaciju i po završetku promo prodaje!

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Ordinacija opšte dentalne medicine NS STOMATOLOZI Novi Sad

Cara Dušana 43/I-3 , 21000 Novi SadCara Dušana 43/I-3, Novi Sad


Dodatne slike : Ordinacija opšte dentalne medicine NS STOMATOLOZI Novi Sad

Komentari kupaca