Tretman lica ultrazvučnom špatulom!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 650 din umesto redovne cene od 2000 din. za Tretman lica ultrazvučnom špatulom, Ultrazvučno dubinsko čišćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona u Laser centru Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme pon-pet 09-20h, subotom od 10-16h,
  • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2022.
650 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1350 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 21 kom

PONUDA JE ISTEKLA

650 din umesto redovne cene od 2000 din. za Tretman lica ultrazvučnom špatulom, Ultrazvučno dubinsko čišćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona u Laser centru Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!


 - Tretman ultrazvučnom špatulom

 - Dubinsko čišćenje lica Piling 

 - Podmlađivanje sa serumom hijalurona 


Tretmani za mladolik, svež i zategnut izgled kože lica

Ultrazvučno dubinsko čišćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumom hijalurona

   Ultrazvučno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice oćišćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore, a posle toga se stavlja srebrna voda kao izuzetan dezinficijens i koja koži daje baršunast izgled.

Svojim ultrazvučnim vibracijama aparat izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja i crvenila. U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica.Ovim tretmanom moze se vršiti i penetracija koncentrovanog hijalurona, kao i svih drugih ampula i krema prema tipu koze.

Ultrazvučni piling se preporučuje za redovnu negu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman.
Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj.

Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljno očišćena, osvežena, blistava i hidrirana.

Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti,
 Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad


__________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Kralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, 21000 Novi SadKralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Komentari kupaca