Ultrazvučni pregled mokraćne bešike, prostate, merenje rezidualnog urina- SHB Parks Dr Dragi, Subotička 41, Novi Sad

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2000 din umesto 4000 din za Ultrazvučni pregled mokraćne bešike, prostate, merenje rezidualnog urina- SHB Parks Dr Dragi, Subotička 41, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu i obuhvata jedan ultrazvučni pregled po izboru
  • Obavezno je zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme:  od 08-20h, 
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2023.
2000 din
Cena pre popusta : 4000 din

Ušteda : 2000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 19 kom

PONUDA JE ISTEKLA

2000 din umesto 4000 din za Ultrazvučni pregled mokraćne bešike, prostate, merenje rezidualnog urina- SHB Parks Dr Dragi, Subotička 41, Novi Sad!

Pregled je neinvazivan, bezbolan i bez ikakve štete po bolesnika, može ponavljati više puta, za razliku od pregleda kompjuterizovanom tomografijom (CT) čija je primena vezana za zračenje bolesnika (posebno kada je u pitanju multislajsni CT) a pregled je značajno skuplji.

  Pregled traje 20 do 30 minuta.

 U našoj Bolnici radi se dijagnostika, operativno lečenje, postoperativna nega iz domena:  Abdominalne hirurgije- Klasične i laparoskopske operacije svih trbušnih organa, Laparoskopske operacije žučne kese (kamenčići, polipi), žučnih puteva, Preponskih i bedrenih kila, Unutrašnjih kila (hijatus hernija), Tankog i debelog creva (zapetljaj creva, tumori), Slepog creva Proktologija, Lečenje i operacije Hemoroida Fistula, Fisura, Pilonidalnog sinusa, Apscesa (gnojnih promena)

U sklopu Bolnice postoje tri, uzajamno povezane, organizacione jedinice:  Ambulantno-dijagnostička jedinica – čine je prijemni deo, ambulante za specijalističke preglede ii kabinet za ultrazvučnu dijagnostiku. Stacionar – kapaciteta za deset ležećih pacijenata, sa pratećim prostorijama za preoperativnu pripremu i postoperativnu negu bolesnika. Operacioni blok – sa dve operacione sale, prostorom za sterilizaciju i pripremu, opremljen najsavremenijim monitoringom, laparoskopskom aparaturom i drugim neophodnim aparatima. Bolnica je opremljena centralnom klimatizacijom. Sve bolesničke sobe su pod stalnim video-nadzorom.  Bolnica poseduje i sopstveni, zatvoreni parking. Svaka soba ima telefon i TV, a obezbeđen je i besplatni bežični internet za pacijente. 

_____________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!SHB Parks

Subotička 41, 21000 Novi SadSubotička 41, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : SHB Parks

Komentari kupaca