490 din. Refleksologija i masaža stopala -- Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 490 din.umesto redovne cene od 1000 din. za  Refleksologija i masaža stopala  --Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad!  
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2024.
490 din
Cena pre popusta : 1000 din

Ušteda : 510 din

Popust : 51 %

Preuzeto : 42 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

490 din.umesto redovne cene od 1000 din. za  Refleksologija i masaža stopala  --Studio beauty JSM--Augusta Cesarca 1, Novi Sad!  

    Refleksologija i maasaža stopala utiče na poboljšanja kod različitih problema kao što su nesanica  , dijabetes, hipoglikemija ali se i reguliše krvni pritisak. Ova metoda se koristi i za opuštanje, poboljšanje koncetracije i energije tela. Opšte stanje organizma vrlo brzo se poboljšava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliše stvaranje limfe koja reguliše izbacivanje štetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunološkog sistema.

Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!

 ________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 


KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Augusta Cesarca 1 , 21000 Novi SadAugusta Cesarca 1, 21000, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI SALON STUDIO BEAUTY JSM

Komentari kupaca