Japansko iscrtavanje obrva!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  3990 din. umesto redovne cene od 10000 din. za Microblading japansko iscrtavanje obrva u kozmetičkom salonu "Beauty spot 68", Vase Stajića 8, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09-17h, subotom i nedeljom od 09-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2022.
3990 din
Cena pre popusta : 8000 din

Ušteda : 4010 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 3990 din. umesto redovne cene od 10000 din. za Microblading japansko iscrtavanje obrva u kozmetičkom salonu "Beauty spot 68", Vase Stajića 8, Novi Sad!

 

Iako je do nedavno tetoviranje obrva bilo popularno, na svu sreću se pojavila japanska metoda iscrtavanja uz pomoć koje dobijate potpuno prirodan izgled obrva, bez razlivanja i menjanja boje! Takođe, pigmenti koji se koristi prilikom japanskog iscrtavanja obrva su mineralne boje u svim nijansama pepeljaste i braon, koje su hipoalergene i u potpunosti bezbedne. Prema tome, sada je lako uraditi uklanjanje tetovaze i obezbediti prirodan oblik obrva, a time i kompletno lepši izgled lica.


Microblading obrva je kao trajna sminka koja daje efekat konstantno lepog, prirodnog make up-a. Radi se uz pomoć specijalnih, malih oštrica - nožića (blades) kojim se pigment plitko unosi pod kožu u vidu dlačica iscrtanih u pravcu prirodnog rasta obrva. Iscrtavanjem dlačica na ovaj način vrši se popunjavanje prirodnih obrva odnosno uklanjanje nedostataka kao što su nedovoljna gustina i veličina, asimetrija, kao i druge nepravilnosti obrva.


Microblading obrva je metoda iscrtavanja tankih dlačica koje će imitirati vaše prirodne obrve, a sve je podređeno konturama vašeg lica, kako bi se postigao što prirodniji izgled.

 

Kozmetički salon Beauty spot 68

Vase Stajića 8, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON BEAUTY SPOT 68

Doža Đerđa 30, 21000 Novi Sad



Vase Stajića 8, Novi Sad


Dodatne slike : FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON BEAUTY SPOT 68

Komentari kupaca