Tretman Mršavljenja -- elektrostimulacija --

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 390 din umesto redovne cene od 1500 din. za Tretman Mršavljenja--Elektrostimulacija tela i serum za razbijanje celulita na bazi spiruline u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: Pon-Sub 10-21h, Ned 11-20h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2021.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
390 din
Cena pre popusta : 1500 din

Ušteda : 1110 din

Popust : 74 %

Preuzeto : 15 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

390 din umesto redovne cene od 1500 din. za Tretman Mršavljenja--Elektrostimulacija tela i serum za razbijanje celulita na bazi spiruline u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!


#Elektrostimulacija ##

   Elektrostimulacija je ustvari kontrakcija mišića identična onoj koju osećate dok radite vežbe, s tom razlikom što ovde nema fizičkog napora. Najveća prednost elektrostimulacije mišića ogleda se u kontrolisanoj lokalnoj redukciji masnog tkiva, tonizaciji mišića i kože, pri čemu se telo oblikuje, a koža postaje napetija i mlađeg izgleda!

Elektrostimulacija predstavlja niskofrekventnu struju koja se primenjuje u dijagnostici, terapiji i u kozmetologiji. Ukoliko imate problem sa masnim naslagama i stvaranjem upornog celulita, puno sedite ili jednostavno nemate vremena za vežbe, onda je elektrostimulacija pravo rešenje. Predstavlja idealnu zamenu za fizičku aktivnost jer električni impulsi, dejstvom na mišiće i mišićne grupe na koje se želi delovati dovode do tkz."pasivne gimnastike".

Energiju za kontrakcije mišići crpe iz sopstvenog glikogena i okolnih masnih naslaga (lipoliza), tako da se primenom elektrostimulacije može postići smanjenje obima delova tela za 2-3 cm (struk, bokovi, nadkolenice itd.). Primenom elektrostimulacije postiže se poboljšanje cirkulacije, metabolizma, oksigenacija tkiva, eliminacija viška vanćelijske tečnosti, tako da se pored toniziranja pojedinačnih mišićnih grupa i oblikovanja tela postižu i efekti lokalnog smanjenja celulita i masnih naslaga.

*Elektrostimulacijom do željenje figure

*Eleminišite masne naslage

*Serum za razbijanje celulita na bazi spiruline

*Preporučuje se serija od 10 tretmana

____________________________________

 U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad
Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Komentari kupaca