Snail Anti age tretman lica u --Studiju Angel--, Bulevar patrijarha Pavla 14a!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 990 din. umesto redovne cene od 3.500 din. za -Snail Anti age tretman lica u "Studiju Angel“, Bulevar patrijarha Pavla 14a, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Zakazivanje minimum dan ranije pozivom na broj telefona ispisanom na vaučeru,
  • Radno vreme: Pon-Sub 10-21h, Ned 11-20h
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2021.
990 din
Cena pre popusta : 3500 din

Ušteda : 2510 din

Popust : 72 %

Preuzeto : 2 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

990 din. umesto redovne cene od 3.500 din. za -Snail Anti age tretman lica u "Studiju Angel“, Bulevar patrijarha Pavla 14a, Novi Sad!

Snail Anti age tretman lica

Ubacivanje puževe sluzi

Proces regeneracije kože i podmlađivanja

Uklanjanje bora, opekotina i ožiljaka

Anti age tretman lica puževom sluzi!

Puževa sluz pomaže u otklanjanju mrtvih ćelija, oporavlja kožu nakon izlaganja suncu i vraća joj vlažnost. Sluz puževa ima anti aging efekat, a u prodaji se mogu naći i kreme od sluzi puža.

Puževa sluz često se koristi u kozmetičkim preparatima za regeneraciju kožu i pomlađivanje. Smatra se jednim od boljih alternativnih načina pomlađivanja, a za to je zaslužan alantoin iz puževe sluzi. Prirodni alantoin zateže kožu, uklanja ožiljke i strije, a ubrzava i zaceljivanje rana bez ikakvih ožiljaka.

Takođe, puževa sluz bogata je i vitaminima i proteinima, a sadrži i prirodni kolagen te elastin od kojega se sastoji ljudska koža. Kako koža stari tako ostaje bez kolagena pa joj je nužan da bi izgledala elastično i zdravo. U puževoj sluzi ima i prirodne glikolične kiseline koja čisti kožu i djeluje poput pilinga, eliminirajući mrtve stanice na površini kože.

Efekat pilinga koju ovaj preparat ima posledica je prisustva glikolne kiseline. Čisti pore od svih ostataka šminke, mrtvih ćelija i nečistoća. Pored toga, veoma brzo i efikasno hidrira kožu, što je veoma važno u očuvanju njene elastičnosti. Zbog toga se veoma često koristi krema od puževe sluzi za ožiljke na licu.

Ona ujedno ublažava pigmentaciju tkiva i regeneriše ćelije. Neizostavni sastojci ovog sjajnog i prirodnog kozmetičkog preparata jesu elastin, kolagen i hijaluronska kiselina. Njihovo prisustvo na jednom mestu je nešto zbog čega je krema od puževe sluzi posebna i veoma cenjena. Zajedno čine moćan trio i deluju protiv starenja.

SNAIL TRETMAN - tretman lica puževom sluzi, a uključuje:

Piling

Ubacivanje gela od puževe sluzi ultrazvukom

Kremu prema tipu kože lica

Rezultat završenog tretmana je blistavost, hidriranost, jedrost i sjajnost vaše kože lice


"Studio Angel“,

Bulevar patrijarha Pavla  14, Novi Sad


___________________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_______________________________________Frizersko kozmetičarski studio Angel

Bulevar patrijarha Pavla 14a , 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel, Somborski bulevar 14 на већој мапи


Bulevar patrijarha Pavla 14a,
Novi SadDodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel

Komentari kupaca