Higijenski tretman lica u kozmetičkom salonu Kruna lepote!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:   1000 din. umesto redovne cene od 2000 din. za Higijenski tretman lica u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09-17h, subotom i nedeljom od 09-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2019.
1000 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 4 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 1000 din. umesto redovne cene od 2000 din. za Higijenski tretman lica u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!

 

  Higijenski tretman lica, osnova svih tretmana.

Tretman obuhvata masažu lica, piling, masku koja odgovara koži lica i pripadajućim kremu. Tretman je pogodan za sve tipove kože i sve generacije. Tretman se izvodi kvalitetnom profesionalnom kozmetikom. Koža svakodnevno podnosi sve negativne, kako spoljašnje, tako i unutrašnje uticaje i promene. Koža lica je najizloženija spoljašnjim uticajima, tako da ona najviše trpi sve promene koje se dešavaju oko nas, što je čini veoma osetljivom. Vetar, hladnoća, toplota, UV zračenje, prašina, duvanski dim su činioci koji utiču na zdravlje i čistoću naše kože. Dodajmo ovome i ostatke šminke na koži, koji zapušavaju pore, zbog čega dolazi do niza iritacija na koži, kao što su mitiseri, bubuljice, akne i pigmentacije na licu. Rezultat završenog tretmana je blistavost, hidriranost, jedrost i sjajnost vaše kože lice.

 

Kozmetički salon Kruna lepote

Vase Pelagića 1, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


Salon Kruna lepote

Vase Pelagića 1, 21000 Novi SadVase Pelagića 1, Novi Sad


Dodatne slike : Salon Kruna lepote

Komentari kupaca