1950 din.--Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE---Dve masaže po 30 min.+ bazen + sauna!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park***** !
  • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera!
  • Bazen i sauna se mogu koristiti maksimalno 3 sata pre ili posle masaža!
  • Postoji mogućnost iskorišćenja ponude za jednu osobu ali se mora naglasiti ta opcija u toku zakazivanja termina kako bi se obezbedila masaža od sat vremena!
  • Obavezne rezervacije minimum tri dana unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
  • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h,
  • Poneti peškir, bade mantil i papuče
  • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.08.2019.
1950 din
Cena pre popusta : 6040 din

Ušteda : 4090 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 25 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park***** !

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

    Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 30 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.


     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

 

_____________________________

Od svih grupnih kupovina samo kod nas je PostFin besplatan!!!

 
U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja --PostFin--
- BEZ PROVIZIJE
- BEZ popunjavanja uplatnice
- VAUČER STIŽE za10 min..
samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-



Welness centar Hotela Park

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad




Прикажи welness park на већој мапи


Dodatne slike : Welness centar Hotela Park

Komentari kupaca