Trebinje: 190 din. i 39€, 1 noćenje sa doručkom i autobuski prevoz! Obilazak Trebinja i Mostara, (3 dana-1 NOĆENJE)

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 190 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "AQUA TRAVEL" 
  za obilazak Trebinja i Mostara za 39 evra (jedno noćenje + autobuski prevoz)!
 • Termin putovanja:  30.10-01.11.2020. 13.11-15.11.2020. 04.12-06.12.2020.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Polazak iz Beograda i Novog Sada ,
 • Obavezna najava odmah po dobijanju vaučera radi rezervacije mesta na brojeve tel: 
 • 011/32-33-652; 011/ 30-37-652; 011/ 655-03-82 ili na mail  office@aquatravel.rs
 • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana u dinarskoj protuvrednosti plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Aqua travel”,
 • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanjavaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
200.00 din

Preuzeto : 10 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

190 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "AQUA TRAVEL" 

za obilazak Trebinja i Mostara za 39 evra (jedno noćenje + autobuski prevoz)!

 Termin putovanja:

30.10-01.11.2020.

13.11-15.11.2020.

04.12-06.12.2020.


3 DANA-1 NOĆENJE   

 Trebinje i Mostar Jedno noćenje sa doručkom

Autobuski prevoz Termini do decembra

Trebinje, grad sunca, vina i platana, smešten u podnožju planile Leotar, kroz koji protiče reka Trebisnjica smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine i spada u jedne od najlepših klimatskih i ekoloskih krajolika Balkana koje ce svakog putnika ostaviti bez daha.

Momo Kapor je govorio: ,,Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda.Tamo se živi kao na moru..." Različite epohe i vladari upravo su u ovom gradu ostavili svoj trag i dali pečat ovdašnjoj kulturi: Stari grad/Kasštel, obližnja Hercegovacka Gračanica, manastir Tvrdoš i jos mnogo toga ocekuje Vas upravo na samom jugu Bosne i Hercegovine. 

  Mostar - grad koji spade u onih nekoliko čudesnih gradova koje bi svaki ozbiljan putnik za života morao da vidi? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim gradom od oko stotinu hiljada stanovnika koji je okrenut turizmu i Neretvi. Ali se leva i desna obala i prostim pogledom razlikuju. Zajednički su im tragovi rata koji se ne gube ni četvrt veka kasnije. I zajednička administracija – postoji jedna gradska kuća, odnosno Vijećnica, koja ne zaseda godinama. I jedan je gradonačelnik. Bilo kako bilo tu su i dalje prepoznatljivi simboli grada – i Stari most (sagrađen 1566. godine po zahtevu sultana Sulejmana Veličanstvenog sa naredbom da se izgradi najlepši most koji je ikad postojao),  i Neretva i čaršija i dućani…   Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživat i čudesno Sarajevo I neobičan grad Mostar  

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan NOVI SAD/BEOGRAD   Polaz akautobu sa iz Beograda je sa dogovorenog mesta u 23.30h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 00.30h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Noćna vožnja kroz Srbiju premaTrebinju sa usputnim pauzama zbog odmora. 

2. Dan TREBINJE-MANASTIR TVRDOŠ-VINARIJA SA DEGUSTACIJOM VINA-HERCEGOVAČKA GRAČANICA   Dolazak u Trebinje u prepodnevnim satima. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada pešice (bez ulaznica u objekte): Korzo sa Trgom Slobode i Trgom Pjesnika, crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Stari Grad / Kaštel, Osman-Pašina džamija, Sahat kula, Muzej Hercegovine…Smestaj u hotel. Pauza za odmor. U popodnevnim časovima fakultativno: obilazak manastira Tvrdos sa degustacijom vina u vinariji i obilazak Hercegovačke Gračanice. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.  

3. Dan TREBINJE-MOSTAR-BEOGRAD-NOVI SAD   Doručak. Utovar prtljaga u autobus. Fakultativno: odlazak do Mostara. i obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme. Polazak sa dogovorenog mesta za Beograd/Novi Sad. Dolazak u Beograd /Novi Sad u kasnim večernjim časovima – oko ponoći (Kraj usluga)  

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji 1 noćenja sa doručkom u Trebinju u hotelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje) obilaske prema programu (Trebinju) usluge pratioca grupe (predstavnik agencije) troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA: individualne troškove medjunarodno putno osiguranje (3€ po oosbi ) ulaznice i fakultativne izlete transfer Novi Sad (10€ po osobi)

FAKULTATIVNI IZLETI: manastriTvrdoš+vinarijasadegustacijomvina+HercegovačkaGračanica - 5 € -fakultativniizlet Mostar – 15 €   Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.  

OPIS I LOKACIJA HOTELA:   Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet  a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.


AQUA BGD TRAVEL DOO

Čumićevo sokače lok br.138 , 11000 BeogradČumićevo sokače lok br.138, Beograd


Dodatne slike : AQUA BGD TRAVEL DOO

Komentari kupaca