Trajna brazilska epilacija već od 890 din - 2 lasera!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 890 din. umesto 3000 din. za tretman Trajne brazilske epilacije-DVA APARATA u studiju kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Ponuda je namenjena samo lepšem polu,
  • Radno vreme: pon-pet 08-20h, subotom od 10-16h,
  • Obavezno je zakazivanje unapred radnim danima od 13-16h na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2019.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
890 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 2110 din

Popust : 70 %

Preuzeto : 7 kom

PONUDA JE ISTEKLA

890 din. umesto 3000 din. za tretman Trajne brazilske epilacije-DVA APARATA u studiju kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!

   Radi se prvo prelaz AFT - SHR laseroma a potom prelaz Diodnim Laserom! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Uverite se i sami!
   AFT-SHR radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo.AFT-SHR kombinuje visoku srednju snagu, nisku gustinu protoka, i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera i IPL uređaja. SHR postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, AFT- SHR ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija IPL i laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, AFT-SHR tretman se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana AFT-SHR metodom.
   Bez bola!
Tradicionalne metode visokog zagrevanja efikasno podižu temperaturu područja korena, bulbusa i okolnog tkiva na terapeutsku, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. AFT-SHR tehnologija upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. AFT-SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli kože). Umesto toga, AFT- SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem IPL ili laserske glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu). AFT-SHR podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože. Kliničke studije SHR tehnologija predmet je brojnih stručnih izveštaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje porede AFT-SHR sa drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je AFT-SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava kod klijenata tamnije kože. Bezbolan, za sve tipove kože. Melanin je kod osoba sa tamnijim tenom eksponencijalno senzitivniji na toplotu pri IPL i laserskom tretmanu. Tokom AFT-SHR tretmana, folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake. AFT-SHR tehnologija obezbeđuje podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što može da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Dakle, klijenti tokom IPL i laserskog AFT-SHR tretmana osećaju samo blagu i prijatnu toplinu. 

Tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži, jer nema kontraindikacija kod osunčane kože.


__________________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Kralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, 21000 Novi Sad



Kralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Komentari kupaca