Jednodnevni izlet-pešačka tura na planini Rtanj - 21.04.2018.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana- Jednodnevni izlet-pešačka tura na planini Rtanj 21.04.2018. u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Termin putovanja: 21.04.2018.
  • Polazak iz Novog Sada i Beograda,
  • Obavezna je najava unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 1999 din. za  Polazak iz Beogradaili 16 evra (u dinarskoj prtuvrednosti) za Polazak iz Novog Sada plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • Vaučer važi do: 21.04.2018.

Srećan put!

200.00 din

Preuzeto : 0 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana- Jednodnevni izlet-pešačka tura na planini Rtanj 21.04.2018. u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!


RTANJ

                                                                                Jednodnevni izlet-pešačka tura na planini Rtanj

21.04.2018.

 

Planina Rtanj (1560m) se nalazi u istočnoj Srbiji, oko 200 km jugoistočno od Beograda, u blizini jednog od najznačajnijih banjskih centara u Srbiji – Sokobanje, kao i u blizini Boljevca. Prema geografu Jovanu Cvijiću, Rtanj je jedna od najlepših planina u Srbiji i spada u karpatsko-balkanske planine.

Planina Rtanj je pravo mesto za sve koji vole izazov. Ova planina je poznata po brojnim podzemnim izvorima, pećinama, jamama, lekovitom bilju, vatrenim loptama koje predstavljaju prirodni fenomen, i drugim kuriozitetnim i neobjašnjivim pojavama, i zbog toga privlači veliki broj avanturista. Poseban izazov predstavlja uspon na vrh Rtnja (Šiljak 1560 mnv) sa koga nekad seže pogled čak do ušća Save u Dunav. Rtanj je poznat i po endemskom bilju koje raste samo na ovoj planini i zakonom je zaštićeno, a od njih svakako je najpoznatiji rtanjski čaj (Saturea montana).

Program putovanja:

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive u 06h, iz Beograda sa parkinga Kombank arene – severna strana kod lopte u 07:30h. Dolazak na planinu Rtanj i polazak na pesacenje i osvajanje vrha Siljak uz usputne pauze. Pauza za rucak (hrana iz ranca). Nastavak pesacenja i upoznavanje sa prirodnim lepotama Rtnja. Polazak za Beograd uz usputne pauze za osvezenje. Dolazak u Beograd i Novi Sad u vecernjim casovima.

 

CENA ARANZMANA: 1.999 rsd

                                

Aranzman obuhvata:

-prevoz na navedenim relacijama autobusima visoke turisticke klase
-usluge vodjenja puta
-troškovi organizacije putovanja

Aranzman ne obuhvata:

- Individualne troskove

Vazne napomena: Staza za pesacenje je dugacka 15km,od obaveznih stvari poneti:kisobran ili kabanicu,minimum1,5 litra vode,suncane kreme,hranu-sendvici I slatkis.

Aranzman je radjen na bazi 40 putnika

 

Informacije i rezervacije Globus Turs Novi Sad,Dunavska 13,tel:021/3823107


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi Sad



Dunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca