Mesec dana radionice--Montessori --Upijajući um-- razvoj emocionalnih, intelektualnih i socijalnih potreba deteta!

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 1250 din.umesto 2000 din za mesec dana radionice u Montessori  "Upijajuci um" Dimitrija Tucovića 10, Novi Sad!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radionice su namenjene deci uzrasta od 18 meseci do 6 godina.
  • Vreme trajanja radionice: svake subote od 9.30 do 11.00
  • Obavezno zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 31.03.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 31.03.2018.

1250 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 750 din

Popust : 38 %

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1250 din. umesto 2000 din. za mesec dana radionice u Montessori  "Upijajuci um" Dimitrija Tucovića 10, Novi Sad!

   Maria Montessori je davno prepoznala da mala deca poseduju izuzetnu sposobnost da apsobrbuju svet oko njih. Montessori dečja kuća "Upijajuci um" je istrajna u ovom konceptu. Jedinstvenost svakog deteta je osigurana u našim prostorijama koje su opremljene da promovišu razvoj emocionalnih, intelektualnih i socijalnih potreba deteta.

    ZAŠTO MONTESSORI DEČJA KUĆA "UPIJAJUĆI UM"?
Montessori dečja kuća "Upijajući um" stvarima pristupa drugačije. Obezbeđeno je jedinstveno, otvoreno okruženje koje naglašava prirodne interese deteta i ritam razvoja. Pet osnovnih principa jasno i tačno predstavljaju kako Montessori predavači implementiraju Montessori metodu u mnoge programe širom sveta. Ti principi uključuju:

Poštovanje deteta - osnova na koju svi drugi Montessori principi počivaju. Vaspitači pokazuju poštovanje prema deci kada im pomažu da urade nešto ili sami da nauče nešto. Kada deca imaju izbore, mogu da razviju veštine i sposobnosti potrebne za efikasno učenje samostalnosti i pozitivnog samopouzdanja.

Upijajući um - Montessori je želela da razumemo da deci ne možemo pomoći u učenju. Jednostavno živeći, deca uče iz njihove okoline. Deca su rođena da uče i ona su neverovatan sistem za učenje. Deca uče jer su bića koja misle. Ali, šta će naučiti uveliko ovisi od njihovih učitelja, iskustva i okoline. Vaspitači stalno naglašavaju ideju da su deca rođena da uče i sa stalnom spremnošću i sposobnošću da uče.
   Periode posebne osetljivosti - Montessori je verovala da postoje periodi posebne osetljivosti kada su deca osetljivija na određena ponašanja i mogu lakše naučiti određene veštine. Iako deca dožive iste periode posebne osetljivosti (npr. period posebne osetljivosti za pisanje) redosled i vreme varira za svako dete. Jedna od uloga učitelja je da koristi promatranje i otkrije osetljiva vremena i obezbedi okolinu za optimalno ispunjenje.
Pripremljenu okolinu - Pripremljenu okolinu čine materijali za učenje i iskustva dostupna deci u uređenom prostoru. Sloboda je osnovna karakteristika pripremljene okoline. Budući da su deca u takvoj okolini slobodna da sama koriste materijale po sopstvenom izboru, oni upijaju ono što nađu tamo.
Autovaspitavanje - Deca koja su aktivno uključena u pripremljenoj okolini i koja su slobodna da izaberu bukvalno se sama vaspitaju. Montessori vaspitači pripremaju učionice tako da se deca sama vaspitaju.

5 NAČINA DA POTPOMOGNETE NEZAVISNOST DETETA: 
1. Radite zajedno, ali ne za svoje dete: pokažite im kako, ali ne i da uradite sve za njih, imajte strpljenja i pomažite samo ako zatraže
2. Radite zajedno, ali drugačije: crtate zajedno sa detetom? Dozvolite detetu da crta kako ono smatra da treba pa i nešto drugo od onoga što ste zadali
3. Radite zajedno, ali dajte im prostora: ostavite dovoljno prostora da i Vi dete možete samostalno da radite zajednički posao
4. Radite zajedno, ali suprotno: u redu je da dtetu pokažete kako, ali je u redu i da postanete rivali u igri koju ste pokazali
5. Radite zajedno, ali učite jedno od drugoga: možda Vi znate najbolje, ali niste ni svesni koja sve vrata može Vaše dete da Vam otvori

  -- Radionice su namenjene deci uzrasta od 18 meseci do 6 godina.

Vreme trajanja radionice: svake subote od 9.30 do 11.00, obavezna najava na mobilni 063/8152-159

Vaučer iskoristiti do: 30.06.2017.

Vaučer važi za mesec dana radionica

https://www.facebook.com/montesssoridecjakuca/?fref=ts

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


DEČJA OBRAZOVNA RADIONICA UPIJAJUĆI UM

Dimitrija Tucovića 10, 21000 Novi Sad



Dimitrija Tucovića 10, 21000 Novi Sad


Dodatne slike : DEČJA OBRAZOVNA RADIONICA UPIJAJUĆI UM

Komentari kupaca