Luksuzni spa tretman --Relaks -terapeutska masaža celog tela + masaža lica medom

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1200 din.umesto redovne cene od 1800 din.-za Luksuzni spa tretman --Relaks-terapeutska masaža celog tela + masaža lica medom -- u trajanju od 75 minuta Studiju lepote "Artistic 21", Pap Pavla 35 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona 069 627293
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.04.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 30.04.2017.
1200 din
Cena pre popusta : 1800 din

Ušteda : 600 din

Popust : 33 %

Preuzeto : 2 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1200 din.umesto redovne cene od 1800 din.-za Luksuzni spa tretman --Relaks -terapeutska masaža celog tela + masaža lica medom -- u trajanju od 75 minuta Studiju lepote "Artistic 21", Pap Pavla 35 u Novom Sadu!

  Pružite nam poverenje a mi ćemo Vama uzvratiti kvalitetom!

  Relax masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorića), otklanja se stress i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!

-- Studio lepote "Artistic 21" --

      Pap Pavla 35, Novi Sad.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


STUDIO LEPOTE ARTISTIC 21 DOO

Pavla Papa 35, Novi Sad , 21000 Novi Sad



Pavla Papa 35, Novi Sad


Dodatne slike : STUDIO LEPOTE ARTISTIC 21 DOO

Komentari kupaca