Proslava rođendana za decu u Rođendaonici “ Oktonauti “ Subotička 55a, Novi Sad!!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 500 din vaučer kojim ostvarujete popust od 35% (4500 din.umesto redovne cene od 6500 din.) za proslavu rođendana za decu u trajanju od 2h u Rođendaonici “ Oktonauti “ Subotička 55a, Novi Sad. Proslava  rođendana adnim danima pon-čet 11h do 21h obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 30-oro dece u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program (X-box360lavirint dva tobogana, disko efekti, karaoke, facepainting, stoni fudbal, prostor za odrasle) sa animatorom, pozivnice, usluga konobara, kompletan pribor donosite jedino papirne tanjiriće i salvete.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Ponuda važi samo radnim danima pon-čet 11h do 21h,
  • Jedan vaučer važi za  jedan rođendan.
  • Tel. za informacije i rezervacije termina 0644033559
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom i uz prikazan vaučer doplatu od 4500 din. plaćate u Rođendaonici “Oktonauti ",
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.8.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.8.2017.

500.00 din

Preuzeto : 0 kom

PONUDA JE ISTEKLA

  500 din vaučer kojim ostvarujete popust od 35% (4500 din.umesto redovne cene od 6500 din.) za proslavu rođendana za decu u trajanju od 2h u Rođendaonici “ Oktonauti “ Subotička 55a, Novi Sad. Proslava  rođendana adnim danima pon-čet 11h do 21h obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 30-oro dece u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program (X-box360lavirint dva tobogana, disko efekti, karaoke, facepainting, stoni fudbal, prostor za odrasle) sa animatorom, pozivnice, usluga konobara, kompletan pribor donosite jedino papirne tanjiriće i salvete.

Ako želite da istinski uživate u proslavi rođendana Vaših najmilijih i da Vas oko svih sitnih detalja ne hvata nervoza, organizaciju ove godine prepustite rođendaonici " Oktonauti" jer oni imaju proveren tim koji će Vam pružiti savršen rođendan . Uz vaučer dobijate i organizaciju kompletnog rođendanskog  programa za vaše klince i klinceze, dva sata sjajne zabave i divnih iznenađenja za klince bilo kog uzrasta!

Rođendaonica “ Oktonauti “

Subotička 55a, Novi Sad

0644033559

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!



ROĐENDAONICA OKTONAUTI

Subotička 55/A , 21000 Novi Sad



Subotička 55/A, Novi Sad


Dodatne slike : ROĐENDAONICA OKTONAUTI

Komentari kupaca