990 din.Stomatološka uslugu po izboru „Zorić “ Vase Stajića 4, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 990 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili rutinsko vađenje zuba uz anesteziju + besplatan stomatološki pregled u stomatološkoj ordinaciji „Zorić“ Vase Stajića 4  u Novom Sadu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti najviše 1 vaučera.
  • Radno vreme pon-pet od 10-18h
  • Obavezno je zakazivanje 2 dana unapred na brojeve tel. 021/452 902  063/530931
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.11.2016.

990 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1010 din

Popust : 51 %

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

990 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili rutinsko vađenje zuba uz anesteziju + besplatan stomatološki pregled u stomatološkoj ordinaciji „Zorić“ Vase Stajića 4  u Novom Sadu

U stomatološkoj ordinaciji „Zorić“u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni. Stomatološke usluge po izboru su:

1Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca i poliranje zuba. Zubni kamenac koji u sebi sadrži veliki broj bakterija gomila se na vašim zubima, i izaziva upalu, krvarenje desni a može da dovede i do rasklimavanja i ispadanja zuba. To utiče ne samo na zdravlje vaših zuba, nego na zdravlje uopšte. Redovnim uklanjanjem zubnog kamenca obezbedićete zdrav i blistav osmeh.

2. Plombiranje jednog zuba belom plombom (plombiranje jednopovršinskih plombi) uz anesteziju.

3. Vadjenje zuba sa anestezijom

        Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Popusti 021 imaju dobru vest za Vas,tako što smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu popusti021 u stomatološkoj ordinaciji „Zorić “ izaberete ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili vađenje zuba sa anestezijom  po ceni od 990 din umesto 2000 din .

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!



ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE ZORIĆ Z NOVI SAD

Vase Stajića 4 , 21000 Novi Sad



Vase Stajića 4 , Novi Sad


Dodatne slike : ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE ZORIĆ Z NOVI SAD

Komentari kupaca