Kompletan nutricionistički pregled sa izradom jelovnika -590 din + besplatan kontrolni pregled za 2 meseca!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 590 din umesto redovne cene od 1400 din. za Kompletan nutricionistički pregled sa izradom jelovnika uz gratis kontrolni pregled, u “Centru za estetiku i lepotu Artes“ Braće Ribnikar 63, u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje termina 2 dana unapred na broj tel. 063/123 0804  ili na E-mail:  studije@kozmetikaartes.com radnim danima od 09-17h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 30.01.2017.

590 din
Cena pre popusta : 1400 din

Ušteda : 810 din

Popust : 58 %

Preuzeto : 9 kom

PONUDA JE ISTEKLA

590 din umesto redovne cene od 1400 din. za Kompletan nutricionistički pregled sa izradom jelovnika uz gratis kontrolni pregled, u “Centru za estetiku i lepotu Artes“ Braće Ribnikar 63, u Novom Sadu!

​ Zakažite na vreme termin za Kompletan nutricionisticki pregled u Centru za estetiku i lepotu u Novom Sadu. Ponuda podrazumeva utvrđivanje procenta masnog tkiva u odnosu na telesnu masu, određivanje mišićne mase i nivoa tečnosti u organizmu, određivanje idealne telesne težine. Dobićete individualnu preporuku zdrave ishrane i individualni recept ishrane, kao i preporuku profesionalnih tretmana i kućne nege, ali i odgovore na sva pitanja vezana za probleme, celulita, zdravlja, ishrane i lečenja prirodnom medicinom. Individualni obrok napravljen prema ličnim potrebama svakog pojedinca. Uživajte u sebi i svom telu, to je jedina veza koja Vas nikad neće razočarati.

Merenje na nutricionističkoj vagi

Odredjivanje : merenj​e procenta masnog tkiva u odnosu na telesnu težinu;

·         odredjivanje mišićne mase

·         odredjivanje nivoa tečnosti u organizmu

·         odredjivanje idealne telesne težine;

·         individualna preporuka pravilne ishrane + jelovnik ( doručak, ručak, večera) za  7  dana

·         odredjivanje BMI indexa

Pregled  podrazumeva  i  merenje na nutricionističkoj vagi koji vrši nutricionista. Pregled traje 30-45 minuta. Kontrolni pregled se obavlja nakon izvesnog perioda, a utvrđuje u dogovoru sa nutricionistom.

  __________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!



Centar za estetiku i lepotu Artes

Braće Ribnikar 63, , 21000 Novi Sad



Braće Ribnikar 63,Novi Sad


Dodatne slike : Centar za estetiku i lepotu Artes

Komentari kupaca