2450 din za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla + gratis futrola i krpica u Optici Piljak !

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 2450 din umesto redovne cene od 5500 din. za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla + gratis futrola i krpica u Optici “Piljak “ Resavska br. 1 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 14:00,
  • Obavezno je zakazivanje unapred,
  • Kontakt telefon: 021/450-560,
  • ## U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom i to bez provizije-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!   ##
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.03.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.03.2016.

2450 din
Cena pre popusta : 5500 din

Ušteda : 3050 din

Popust : 55 %

Preuzeto : 47 kom

PONUDA JE ISTEKLA

2450 din umesto redovne cene od 5500 din. za oftalmološki pregled, dioptrijski brendiran ram (Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) i stakla + gratis futrola i krpica u Optici Piljak , Resavska 1 Novi Sad

 Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju  kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.

  2450 din za oftalmološki pregled + CR-39 stakla (sa tvrdim slojem protiv grebanja) dioptrije do +/-6 u sferi ili 4 dioptrije u sferi i 2 cilindra, dioptrijski ram po izboru (brendovi Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) uz futrolu i krpicu gratis!

 

 Optičarska radnja "Optika Piljak" nalazi se u ulici Resavska br. 1 u Novom Sadu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih i sunčanih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optika Piljak" poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. U  ponudi se mogu naći proizvodi svih brendova te Vas stoga pozivamo da ih posetite i da se uverite u kvalitet i niske cene.



PITANJE POSTAVLJENO DANA 09/01/2016godine u 02:17:09 časova

Šta se dešava , ako uplatim , a ništa mi se ne dopadne? Da li postoji povraćaj novca ili moram ipak nešto odabrati?

ODGOVOR NA PITANJE

Da možete izvršiti povrat ako Vam se ništa ne svidi


PITANJE POSTAVLJENO DANA 04/01/2016godine u 09:12:00 časova

Da li postoji mogucnost koriscenja vaucera bez pregleda, posto su mi nedavno odredjene dioptrije ? U pitanju su cilindri, bifokalni, fotosenzitivni. Hvala, Zorica.

ODGOVOR NA PITANJE

Naravno ako tako želite


OPTIKA PILJAK

Resavska 1, 21000 Novi Sad




Прикажи већу мапу


Dodatne slike : OPTIKA PILJAK

Komentari kupaca