//PROMO// 1990 din. za 5 tretmana 3D lipolize i 5 tretmana bioploranog vakuma (limfna drenaža)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA1990 din umesto redovne cene od 11500 din. za paket od pet (5) tretmana 3D lipolize i pet (5) tretmana Biopolarnog vakuuma (limfna drenaža) u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • Broj telefona za zakazivanje 060/6366-030
  • Ovu ponudu mogu da koriste podjednako i muškarci i žene,
  • Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku dojenja ili trudnoće.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.01.2016.

1990 din
Cena pre popusta : 11500 din

Ušteda : 9510 din

Popust : 83 %

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1990 din umesto redovne cene od 11500 din. za paket od pet (5) tretmana 3D lipolize i pet (5) tretmana Biopolarnog vakuuma (limfna drenaža) u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!

   Šta je to 3D lipoliza?  

  Tehnološki napredak omogućio je korišćenje ultrazvuka u cilju uklanjanja lokalnog masnog tkiva. Ultrazvučnalipoliza omogućava pristup pojedinim područjima tela kao sto su stomak, butine, kolena, zadnjica, ruke. Smatra se odličnom alternativom za hiruršku lipolizu, ali je daleko manje agresivna metoda mrsavljenja i oblikovanja figure.Ultrazvucna lipoliza je namenjena za klijente koji imaju problema s viškom masnog tkiva na odredjenim regijama (kriticnim zonama).Ultrazvučni talasi stvaraju mehuriće unutar međućelijske tečnosti koji svojim pritiskom na zidove masnih celija dovode do njihovog razgradjivanja.Trajanje ultrazvucne 3d lipolize je najčešće 20 minuta, a zavisi od površine koju tretiramo. Tretmani se radi svakih 5- 10 dana dok se ne postegne željeni rezultati.Tretmani ultrazvučne lipolize daju vidljive rezultate koje možete očekivati već nakon tri tretmana. Trenutne rezultate koje možete primetiti vezani su za gubitak vode dok se dugoročni gubitak na obimima i kilogramima odnosi na potkožno masno tkivo.

Ovu ponudu koriste podjednako i muškarci i žene,

     Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku dojenja ili trudnoće.

 BIOPOLARNI Vakum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i redukuje celulit, poboljšava celokupni izgled kože. 

Aparat za BIOPOLARNI terapiju je tehnika masaže na mehanički način dreniranja limfnih sudova zasnovan na primeni razređenog vazduha-vakuma. Pored podizanja tonusa tretmanom se postiže reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože, poboljša kvalitet kože, poboljša vezivnopotkožno tkivo.

Limfna masaža će vam dati potpuno bezbolan, neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe.

LIMFNA DRENAŽA pomaže u lečenju i regeneraciji mišićnog tkiva, poboljšanju tonusa kože i obnavljanju prirodne elastičnosti kože.

Prednosti limfne drenaže:Klinički dokazan terapeutski metod.Trenutni, vidljivi rezultati.

Zašto ne biste pokušali i Vi ?

Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad




Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Komentari kupaca